Ny handterminal

PUBLICERAD: 3 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

 

 DelfiNova - low

Delfi Technologies presenterar stolt sin nya handterminal Delfi Nova. Handterminalen Delfi Nova blir en del av Delfis totallösning för detaljhandeln, lager, distributionscenter m.m. Lösningen omfattar nu både Delfis egen handterminal, programvara och service.

Delfi har fört ett nära samarbete med Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, som har valt att vara lanseringspartner för Delfi Nova-handterminalen. Saint-Gobain använder terminalen för självscanning i deras butiker, där den bidrar till en optimering av köpupplevelsen och ökad service för kunderna.

-Vi valde Delfi eftersom de är en bra och professionell samarbetspartner, som lyssnade på våra behov och snabbt löste våra utmaningar. Det var bara ett plus att terminalen är mycket och ett riktigt bra alternativ till de andra kända märkena på marknaden, berättar Toke Godiksen, IT-chef hos Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.

-Vi är glada och stolta över att kunna lansera Delfi Nova-terminalen. Delfi Nova är en del av strategin om att leverera kompletta lösningar till våra partner och kunder.  Delfi Nova-terminalen kan användas i alla typer av miljöer och är otroligt konkurrenskraftig på marknaden, säger avdelningschef Sten Johansen på Delfi Technologies A/S.

Om Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
Saint-Gobain koncernen är bland de största och mest kompletta producenterna av avancerade byggmaterial, som bl.a består av en rad av varumärken och säljkanaler. Brødrene Dahl, Optimera, Zupply, Bad & Design, Heradan, Øland, Ecophon, Gyproc, Vetrotech, Isover, Weber, Scanglas Danmark och Saint-Gobain Glass.

 

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Anna Elgh väljer att lämna vd-posten

Svenska Retursystems styrelse har inlett processen med att rekrytera en ny vd. Anna Elgh väljer att träda av efter nio år på posten.
SvenskaRetursystemAnnaElgh

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx