Ny handterminal

PUBLICERAD: 3 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

 

 DelfiNova - low

Delfi Technologies presenterar stolt sin nya handterminal Delfi Nova. Handterminalen Delfi Nova blir en del av Delfis totallösning för detaljhandeln, lager, distributionscenter m.m. Lösningen omfattar nu både Delfis egen handterminal, programvara och service.

Delfi har fört ett nära samarbete med Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, som har valt att vara lanseringspartner för Delfi Nova-handterminalen. Saint-Gobain använder terminalen för självscanning i deras butiker, där den bidrar till en optimering av köpupplevelsen och ökad service för kunderna.

-Vi valde Delfi eftersom de är en bra och professionell samarbetspartner, som lyssnade på våra behov och snabbt löste våra utmaningar. Det var bara ett plus att terminalen är mycket och ett riktigt bra alternativ till de andra kända märkena på marknaden, berättar Toke Godiksen, IT-chef hos Saint-Gobain Distribution Denmark A/S.

-Vi är glada och stolta över att kunna lansera Delfi Nova-terminalen. Delfi Nova är en del av strategin om att leverera kompletta lösningar till våra partner och kunder.  Delfi Nova-terminalen kan användas i alla typer av miljöer och är otroligt konkurrenskraftig på marknaden, säger avdelningschef Sten Johansen på Delfi Technologies A/S.

Om Saint-Gobain Distribution Denmark A/S
Saint-Gobain koncernen är bland de största och mest kompletta producenterna av avancerade byggmaterial, som bl.a består av en rad av varumärken och säljkanaler. Brødrene Dahl, Optimera, Zupply, Bad & Design, Heradan, Øland, Ecophon, Gyproc, Vetrotech, Isover, Weber, Scanglas Danmark och Saint-Gobain Glass.

 

Läs vidare

Robotmässan R24 i Odense gav en bred bild av möjligheterna med robotar

På den stora robotmässan i Odense, R24, nyligen, fick man en bred inblick i robotarnas möjligheter i modern produktion, till exempel inom förpacknings- och grafisk industri.
R24-01x

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Senaste nytt

Klockan tickar för förpackningsföretag om man ska klara EUDR till årsskiftet

Nedräkningen fortsätter mot den 30 december 2024, då de flesta företag baserade i EU eller som levererar varor till EU måste följa EU:s nya avskogningsförordning (EUDR). Det kommer att ställa stora krav på till exempel tillverkare av papper, kartong och förpackningar.
johannes-plenio-1vzLW-ihJaM-unsplashx

Utmaningar vid test av nya biobaserade material i kontakt med livsmedel

Företag som utvecklar nya biomaterial bör tänka på att material tillverkade av biobaserade råvaror kräver minst lika mycket materialtestning som traditionella plaster, ofta till och med mer. Det skriver Niko Markkinen, expert på testning av livsmedelsförpackningar på Measurlabs i Finland.
bottles with different fruit or vegetable juices

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx