Ny grafisk profil

PUBLICERAD: 7 oktober 2013
UPPDATERAD: 7 oktober

 

Från och med 1 oktober 2013 har Battenfeld Sverige AB en ny grafisk profil med en ny logotyp.

– Med den nya logotypen vill vi stärka vår egen identitet som fristående och privatägt bolag, samtidigt som vi behåller en koppling till vår huvudleverantör Wittmann Battenfeld, säger företagets VD Christian Hiljemark.

Då Wittmann Kunststoffgeräte GmbH år 2008 tog över Battenfeld Kunststoffmaschinen GmbH har Wittmann Battenfeld varit huvudleverantör för Battenfeld Sverige AB.

Battenfeld Sverige AB är dock ett fristående, privatägt, svenskt bolag. Med en ökad mängd agenturer väljer man nu att stärka sin egen identitet genom att lansera en helt ny logotyp.

Namnet Battenfeld är väl inarbetat på den svenska marknaden, och trots flertalet olika agenturer behålls det juridiska namnet Battenfeld Sverige AB.

– För att stärka vår identitet har vi valt att ta fram en helt ny logotyp. Den knyter an till vår huvudleverantör Wittmann Battenfeld genom färgerna, men visar ändå på en egen identitet.

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx