Ny agentur

PUBLICERAD: 2 september 2015
UPPDATERAD: 2 september

Uhlmann Nordiska AB kommer med start 1.10.2015 att bli ny agent med ansvar för försäljning och service av Glatt´s process- och maskinprogram avsedda för läkemedelsproduktion.

 

Glatt ingår i Excellence United som är en allians av 5st familjeägda tyska bolag som tillverkar process- och förpackningsmaskiner till läkemedelsindustrin. Förutom Uhlmann Nordiska´s moderbolag Uhlmann Pac-Systeme så representerar Uhlmann Nordiska även Bausch+Ströbel, Harro Höfliger och Glatt.

 

Det medför att vi nu kan erbjuda våra kunder kompletta Turn-Key anläggningar med service och support från en resurs.

 

Avtalet med Glatt gäller för Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Island.

 

Mats Lundin och Mats Jirblom kommer att vara försäljningsansvariga.

 

Glatt kommer också att ställa ut på Scanpack tillsammans med oss i monter B06:42

 

Basfakta Uhlmann Nordiska:
Uhlmann Nordiska grundades som helägt dotterbolag till Uhlmann Pac-Systeme 1999/2000 och har försäljningskontor i Göteborg där även servicetekniker utgår ifrån.

Uhlmann Nordiska har 10 anställda samt 2 agenter med ansvar för Finland samt Baltiska staterna.

Försäljnings- och serviceansvar för Norden inkl. Island och Baltiska staterna med fler än 200 maskiner levererade så är vi marknadsledande.

 

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx