Lyckad start på företrädesemissionen

PUBLICERAD: 20 juni 2013
UPPDATERAD: 24 januari

 

Lyckad start på företrädesemissionen

Cefours, som vi skrivit om i Pack + Plast har som affärsidé att producera, sälja och distribuera vin som tappats på praktiska och drickfärdiga engångsglas av återvinningsbar plast. Sedan produktionsstarten 2010 har Cefour utvecklat en avancerad och unik produktionsteknik, där företaget äger hela processen i tillverkningen. Försäljningen har växt i rekordfart och för den fortsatta expansionen ger företaget ut nya aktier.

Efter bara halva tiden av teckningsperioden har ca 750.000 kr tecknats, vilket utgör 46% av den totala emissionen. Av dessa är 4% tecknade av medlemmarna i Crowdcube (så kallad equity crowdfunding). Sista dag för teckningsanmälan är den 26:e juni.

”Det är glädjande att så många redan har tecknat sig i emissionen, trots att aktiekursen för tillfället ligger under emissionskursen, och att de aktieägare som har tecknats sig har förstått vikten av att de pengar som tillförs bolaget i detta skede hjälper bolaget i sin fortsatta expansion”, säger Mats Krönlein Styrelseordförande i Cefour.


Läs vidare

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Forskningsprojekt startar inför övergången till återanvändbara förpackningar

Med start 2024 krävs en omställning från engångsförpackningar till återanvändbara förpackningar. Nu inleds ett forskningsprojekt som ska titta närmare på hur det ska gå till i praktiken.
LarsWitell

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex