Kritad förpackning rikligt belönad

PUBLICERAD: 21 maj 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Ecolean Prize-cermony

 

Vid en prisutdelning i Milano, Italien, i dag, tog Ecolean emot en WorldStar Award för sin återförslutning SnapQuick av World Packaging Organisation (WPO). Ecoleans återförslutning SnapQuick, liksom deras Ecolean Air Aseptic Clear och flera andra förpackningar ur produktportföljen har alla nått framgång vid de senaste internationella prisutdelningarna.

Ecoleans SnapQuick som är en av Ecoleans senaste produktinnovationer tilldelades idag en WorldStar-utmärkelse, vilket är ett välkänt och prestigefyllt internationellt förpackningspris. SnapQuick har snabbt vunnit internationellt erkännande som en enkel lättviktsåterförslutning som kan integreras i flera av Ecolean förpackningslösningar.

Under det senaste året har Ecolean mottagit rekordmånga utmärkelser för sina förpackningar och har vunnit hela fyra internationella priser.

– De senaste utmärkelserna visar att våra produkter är på framfart på den internationella marknaden och att verklig innovation alltid kommer att belönas. Det faktum att flera av våra kunder och deras varumärken också har erkänts och tilldelats utmärkelser gör oss riktigt stolta, säger Anna Annerås marknadsdirektör på Ecolean.

Det globalt kända WorldStar-priset har delats ut sedan början av 1970. I år valdes Ecoleans SnapQuick som vinnare ur en kategori med 265 bidrag från 38 olika länder. En expertpanel utser vinnarna baserat på att förpackningen ska vara överlägsen i sin kategori och på marknaden och bättre i sitt utförande eller innovation i förhållande till andra enligt WPO.

 

 

 

 

Läs vidare

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Norskt företag först med Liplids locklösning

Nu är den första kunden för Liplids nya, fiberbaserade lock för drycksmuggar offentlig. Det blev ett norskt företag som är först ut.
4D2B350Ex

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}