Kritad förpackning rikligt belönad

PUBLICERAD: 21 maj 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Ecolean Prize-cermony

 

Vid en prisutdelning i Milano, Italien, i dag, tog Ecolean emot en WorldStar Award för sin återförslutning SnapQuick av World Packaging Organisation (WPO). Ecoleans återförslutning SnapQuick, liksom deras Ecolean Air Aseptic Clear och flera andra förpackningar ur produktportföljen har alla nått framgång vid de senaste internationella prisutdelningarna.

Ecoleans SnapQuick som är en av Ecoleans senaste produktinnovationer tilldelades idag en WorldStar-utmärkelse, vilket är ett välkänt och prestigefyllt internationellt förpackningspris. SnapQuick har snabbt vunnit internationellt erkännande som en enkel lättviktsåterförslutning som kan integreras i flera av Ecolean förpackningslösningar.

Under det senaste året har Ecolean mottagit rekordmånga utmärkelser för sina förpackningar och har vunnit hela fyra internationella priser.

– De senaste utmärkelserna visar att våra produkter är på framfart på den internationella marknaden och att verklig innovation alltid kommer att belönas. Det faktum att flera av våra kunder och deras varumärken också har erkänts och tilldelats utmärkelser gör oss riktigt stolta, säger Anna Annerås marknadsdirektör på Ecolean.

Det globalt kända WorldStar-priset har delats ut sedan början av 1970. I år valdes Ecoleans SnapQuick som vinnare ur en kategori med 265 bidrag från 38 olika länder. En expertpanel utser vinnarna baserat på att förpackningen ska vara överlägsen i sin kategori och på marknaden och bättre i sitt utförande eller innovation i förhållande till andra enligt WPO.

 

 

 

 

Läs vidare

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Forskningsprojekt startar inför övergången till återanvändbara förpackningar

Med start 2024 krävs en omställning från engångsförpackningar till återanvändbara förpackningar. Nu inleds ett forskningsprojekt som ska titta närmare på hur det ska gå till i praktiken.
LarsWitell

Senaste nytt

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx