Kritad förpackning rikligt belönad

PUBLICERAD: 21 maj 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Ecolean Prize-cermony

 

Vid en prisutdelning i Milano, Italien, i dag, tog Ecolean emot en WorldStar Award för sin återförslutning SnapQuick av World Packaging Organisation (WPO). Ecoleans återförslutning SnapQuick, liksom deras Ecolean Air Aseptic Clear och flera andra förpackningar ur produktportföljen har alla nått framgång vid de senaste internationella prisutdelningarna.

Ecoleans SnapQuick som är en av Ecoleans senaste produktinnovationer tilldelades idag en WorldStar-utmärkelse, vilket är ett välkänt och prestigefyllt internationellt förpackningspris. SnapQuick har snabbt vunnit internationellt erkännande som en enkel lättviktsåterförslutning som kan integreras i flera av Ecolean förpackningslösningar.

Under det senaste året har Ecolean mottagit rekordmånga utmärkelser för sina förpackningar och har vunnit hela fyra internationella priser.

– De senaste utmärkelserna visar att våra produkter är på framfart på den internationella marknaden och att verklig innovation alltid kommer att belönas. Det faktum att flera av våra kunder och deras varumärken också har erkänts och tilldelats utmärkelser gör oss riktigt stolta, säger Anna Annerås marknadsdirektör på Ecolean.

Det globalt kända WorldStar-priset har delats ut sedan början av 1970. I år valdes Ecoleans SnapQuick som vinnare ur en kategori med 265 bidrag från 38 olika länder. En expertpanel utser vinnarna baserat på att förpackningen ska vara överlägsen i sin kategori och på marknaden och bättre i sitt utförande eller innovation i förhållande till andra enligt WPO.

 

 

 

 

Läs vidare

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

Nu är det dags att sända in bidrag till Packnorth Award 2023

Nu är sajten för Packnorth Award 2023 öppnad. Missa inte tillfället att låt den professionella juryn bedöma era förpackningar.
IMG_4271

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx