Kompletta förpackningslösningar - låg totalkostnad

PUBLICERAD: 19 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Eson Pac Comfort Audio Proibis

 

Eson Pac erbjuder marknaden Kompletta förpackningslösningar i form av kartongförpackningar, bruksanvisningar, bipackssedlar, booklets, etiketter, flersidesetiketter, Print and Applyutrustning samt flera andra kompletterande förpackningsprodukter som skyltställ, wellförpackningar och flexibla material.

För kunderna innebär detta ett sätt att enkelt kunna reducera antalet leverantörer, göra större och bättre avtal som omfattar flera produkter och tillsammans med Eson Pac utveckla ett samarbete för ytterligare effektiviserings- och utvecklingsprojekt.

Kort sammanfattat – Ett samarbete som via utveckling och innovation sänker kundernas inköpskostnader.

På Empack-mässan kommer Eson Pac att visa upp sin breda produktportfölj och visa exempel på konkreta kundcase där nyutveckling, innovation och kombinationer av förpackningar hjälpt kunderna till både ökad omsättning och sänkta kostnader.
Industri, Livsmedel, Kem-Tek, Auto, Hälsa/Hygien och Läkemedel är kundområden där flera kunder nyttjat den Kompletta förpackningslösningen Eson Pac erbjuder
Eson Pac presenterar även sina finalistbidrag i Pro Carton ECMA Award och nomineringar i Packaging Industry Award i monter H:10

Läs vidare

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Etikettföretag gör förvärv i Tyskland

Nordvalls Etikett förvärvar tyska familjeföretaget Kölle Etiketten. Sedan 2021 äger Nordvalls även engelska Watermill Press. Därmed etablerar de nu sin andra produktionsenhet utanför Sverige.
Patrik-Jenemark

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620