Kompletta förpackningslösningar - låg totalkostnad

PUBLICERAD: 19 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Eson Pac Comfort Audio Proibis

 

Eson Pac erbjuder marknaden Kompletta förpackningslösningar i form av kartongförpackningar, bruksanvisningar, bipackssedlar, booklets, etiketter, flersidesetiketter, Print and Applyutrustning samt flera andra kompletterande förpackningsprodukter som skyltställ, wellförpackningar och flexibla material.

För kunderna innebär detta ett sätt att enkelt kunna reducera antalet leverantörer, göra större och bättre avtal som omfattar flera produkter och tillsammans med Eson Pac utveckla ett samarbete för ytterligare effektiviserings- och utvecklingsprojekt.

Kort sammanfattat – Ett samarbete som via utveckling och innovation sänker kundernas inköpskostnader.

På Empack-mässan kommer Eson Pac att visa upp sin breda produktportfölj och visa exempel på konkreta kundcase där nyutveckling, innovation och kombinationer av förpackningar hjälpt kunderna till både ökad omsättning och sänkta kostnader.
Industri, Livsmedel, Kem-Tek, Auto, Hälsa/Hygien och Läkemedel är kundområden där flera kunder nyttjat den Kompletta förpackningslösningen Eson Pac erbjuder
Eson Pac presenterar även sina finalistbidrag i Pro Carton ECMA Award och nomineringar i Packaging Industry Award i monter H:10

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Etikettmarknaden föll tjugofem procent förra året men växer igen

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}