Inbjudan After Work

PUBLICERAD: 3 november 2014
UPPDATERAD: 3 november

Scanpack och Avisera bjuder in till After Work tisdagen den 18 november. Ta del av intressanta föreläsningar, mingla med kollegor i branschen och njut av vår mingelbuffé. Välkommen!, hälsar arrangörerna.

Per Holknekt Entreprenören bakom Svea & Odd Molly har rönt sällsynt många, sällsynt stora, sällsynt varierade, framgångar. Han har belönats med priser och utmärkelser inom allt från bolagsbyggande och mode till musik, reklam, skateboarding mm.

Per Holknent har tagit ett bolag från en påse tomburkar till Stockholmsbörsen på bara 5 år. Hör honom berätta om sina sällsynta tekniker för att lyckas även när resurser tryter och förutsättningar lyser med sin frånvaro.

Han är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare som drar fulla hus och gör det med mycket goda omdömen. Hans föredrag går utan manus och det ena är aldrig det andra fullt likt, missa inte detta unika tillfälle!

Johan Säwensten på Rewise hjälper företag skapa tillväxt och lönsamhet genom att integrera hållbarhet i sin strategi och kommunikation.hans föredrag har rubriken De senaste trenderna
inom miljö & hållbarhet.

Han berättar om de senaste trenderna och de nya affärsmodellerna där hållbarhet blivit en del av dagordningen hos styrelser i både Sveriges och världens största och mest lönsamma företag.

För svenska företag handlar det inte längre om att bli mindre dålig – det handlar om att bli 100 procent bra. Inspirerande!

Den omtyckta reportern, programledaren och debattören Doreen Månsson vägleder oss genom denna trevliga kväll.

Eventet arrangeras av Scanpack 2015 & Avisera

Scanpack
På Scanpack, Norra Europas största förpackningsmässa, träffas branschens intressenter för att nätverka och göra affärer. Här möts beslutsfattare och nyckelpersoner under fyra dagar för att utbyta kunskap, idéer och hitta nya affärsmöjligheter inom branschen. Scanpack, 20-23 oktober 2015 i Göteborg, arrangeras av Svenska Mässan.

Avisera
Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer
under 20 år. I sortimentet finns allt från förpackningar, bärkassar, påsar, butiksemballage, e-handelsemballage och etiketter till packtejp och presentationsmaterial.

Anmälan
Först till kvarn! Antalet platser är begränsat. Anmäl dig senast 10 november. Välkommen!

*Eventet är kostnadsfritt men en no-show avgift på 250kr kommer att tas ut om du inte anmäler frånvaro.

Mingelbuffé & dryck   Lättare mat och dryck serveras!
Tid & plats 18 nov

Varmt välkommen till en trevlig kväll på Stockholm Waterfront!
Välkommen från 17.00,
våra talare startar 17.30.
Stockholm Waterfront
Congress Center
Lokal C1-2 plan 2

Läs vidare

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Branschmässa bjuder in till förpackningsseminarier

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar, 5–7 april, blir välfyllda med intressanta seminarier. I förpackningsspåret finns bland andra Skanem Sveriges vd Desirée Erlingsson som redogör för ett projekt där smarta förpackningar uppnås genom digitala vattenmärken. Oskar Lingqvist, global chef på McKinsey kommer att tala under rubriken ”Next Normal” i förpackningsindustrin.
Kollage-2022-2

Nu blir det grafisk mässa i april

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia, som även bjuder på en hel del utställare inom förpackning, har fått nya datum – 5–7 april.
massbild

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex