Inbjudan After Work

PUBLICERAD: 3 november 2014
UPPDATERAD: 3 november

Scanpack och Avisera bjuder in till After Work tisdagen den 18 november. Ta del av intressanta föreläsningar, mingla med kollegor i branschen och njut av vår mingelbuffé. Välkommen!, hälsar arrangörerna.

Per Holknekt Entreprenören bakom Svea & Odd Molly har rönt sällsynt många, sällsynt stora, sällsynt varierade, framgångar. Han har belönats med priser och utmärkelser inom allt från bolagsbyggande och mode till musik, reklam, skateboarding mm.

Per Holknent har tagit ett bolag från en påse tomburkar till Stockholmsbörsen på bara 5 år. Hör honom berätta om sina sällsynta tekniker för att lyckas även när resurser tryter och förutsättningar lyser med sin frånvaro.

Han är en mycket erfaren och uppskattad föreläsare som drar fulla hus och gör det med mycket goda omdömen. Hans föredrag går utan manus och det ena är aldrig det andra fullt likt, missa inte detta unika tillfälle!

Johan Säwensten på Rewise hjälper företag skapa tillväxt och lönsamhet genom att integrera hållbarhet i sin strategi och kommunikation.hans föredrag har rubriken De senaste trenderna
inom miljö & hållbarhet.

Han berättar om de senaste trenderna och de nya affärsmodellerna där hållbarhet blivit en del av dagordningen hos styrelser i både Sveriges och världens största och mest lönsamma företag.

För svenska företag handlar det inte längre om att bli mindre dålig – det handlar om att bli 100 procent bra. Inspirerande!

Den omtyckta reportern, programledaren och debattören Doreen Månsson vägleder oss genom denna trevliga kväll.

Eventet arrangeras av Scanpack 2015 & Avisera

Scanpack
På Scanpack, Norra Europas största förpackningsmässa, träffas branschens intressenter för att nätverka och göra affärer. Här möts beslutsfattare och nyckelpersoner under fyra dagar för att utbyta kunskap, idéer och hitta nya affärsmöjligheter inom branschen. Scanpack, 20-23 oktober 2015 i Göteborg, arrangeras av Svenska Mässan.

Avisera
Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer
under 20 år. I sortimentet finns allt från förpackningar, bärkassar, påsar, butiksemballage, e-handelsemballage och etiketter till packtejp och presentationsmaterial.

Anmälan
Först till kvarn! Antalet platser är begränsat. Anmäl dig senast 10 november. Välkommen!

*Eventet är kostnadsfritt men en no-show avgift på 250kr kommer att tas ut om du inte anmäler frånvaro.

Mingelbuffé & dryck   Lättare mat och dryck serveras!
Tid & plats 18 nov

Varmt välkommen till en trevlig kväll på Stockholm Waterfront!
Välkommen från 17.00,
våra talare startar 17.30.
Stockholm Waterfront
Congress Center
Lokal C1-2 plan 2

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax