Förbättrar produktionen

PUBLICERAD: 12 februari 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Om det är viktigt med hög kvalitet och ökad produktivitet så finns det ett komplement till pneumatik.

För den som behöver positionera så har SMC marknadens enklaste och mest prisvärda elektriska enheter i segmentet mellan AC servo och pneumatik. Den som kör stor last i hög hastighet kan också få AC servomotorer som löser applikationen. Avancerad teknik – men användarvänligt och prisvärt.

Kunden kan få det precis så som önskas, men betydligt mer kostnadseffektivt. LE-servo ger en mängd olika möjligheter, är enkla att driftsätta, användarvänliga, med exakt positionering, hög precision och driftsäkerhet.

Fördelarna med LE servo är:

  • Hög kvalitet och ökad produktivitet
  • En flexiblel maskin som är lätt att ställa om
  • Tid och pengar kan sparas – det är enkelt att installera, testköra och använda
  • Hög kvalitet på maskinen och produktiviteten ökar.
  • En flexibel maskin som är lätt att ställa om.

SMC vill gärna berätta mer om LE Servo och diskutera möjligheterna kring hur  produktionen kan förbättras. Därför erbjuds fullständigt stöd vid idriftsättning och utbildar alla inblandade.

SMC är världens största pneumatiktillverkare med en enorm bredd och kunskap. Dessutom finns eget lager och ett gäng återförsäljare som ger direkt support.

SMC LE Servo

 

 

Läs vidare

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1972

I Nord Emballage årgång 1972 gick Gad Rausing från Tetra Pak till försvar av teknikens möjligheter för att ta hand om det kommunala avfallet.
gadx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x