Förbättrar produktionen

PUBLICERAD: 12 februari 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Om det är viktigt med hög kvalitet och ökad produktivitet så finns det ett komplement till pneumatik.

För den som behöver positionera så har SMC marknadens enklaste och mest prisvärda elektriska enheter i segmentet mellan AC servo och pneumatik. Den som kör stor last i hög hastighet kan också få AC servomotorer som löser applikationen. Avancerad teknik – men användarvänligt och prisvärt.

Kunden kan få det precis så som önskas, men betydligt mer kostnadseffektivt. LE-servo ger en mängd olika möjligheter, är enkla att driftsätta, användarvänliga, med exakt positionering, hög precision och driftsäkerhet.

Fördelarna med LE servo är:

  • Hög kvalitet och ökad produktivitet
  • En flexiblel maskin som är lätt att ställa om
  • Tid och pengar kan sparas – det är enkelt att installera, testköra och använda
  • Hög kvalitet på maskinen och produktiviteten ökar.
  • En flexibel maskin som är lätt att ställa om.

SMC vill gärna berätta mer om LE Servo och diskutera möjligheterna kring hur  produktionen kan förbättras. Därför erbjuds fullständigt stöd vid idriftsättning och utbildar alla inblandade.

SMC är världens största pneumatiktillverkare med en enorm bredd och kunskap. Dessutom finns eget lager och ett gäng återförsäljare som ger direkt support.

SMC LE Servo

 

 

Läs vidare

Framtidsspaning i förpackningsindustrin

Snabba förändringar och trender, innovationer och ny EU-lagstiftning är pådrivande i förpackningsindustrin. Det framkom på konferensen ”Shaping the Future with Packaging” som arrangerades i Bryssel 9–10 mars.
IMG_6525x

EU tar Frankrike i örat för deras märkningsregler

EU Kommissionen tar nu Frankrike i örat och kräver skärpning. Krav på nationell märkning som förhindrar fri handel är inte OK.
EU Fracebild

Svamp förvandlar trä till filmmaterial

Svampar omvandlar trä till tunna filmer som kan användas i förpackningar.
wood-film-utvald

Dagab pallar inte trä längre

Dagab byter nu från trä- till plastpallar från Svenska retursystem som är ett klimatsmartare alternativ.
Dagab

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620