Europapremiär för flaskprinter

PUBLICERAD: 10 januari 2019
UPPDATERAD: 24 januari
ACG Fyrtal vänder sig både till promotionbranschen och industrin med sin nya flaskprinter 3Sixty.

Det vankas europalansering när ACG Fyrtal visar upp sin helt nya Dsign 3sixty uv-flaskprinter. Förbeställningarna har redan börjat trilla in.

ACG Fyrtal riktar främst in sig på promotionbranschen med sin nya flaskprinter, men också mot industrin där stora krav ställs på hög produktionshastighet och prestanda, säger Jesper Devrér, försäljningschef på ACG Fyrtal inför Sign&Print Scandinavia.

Jesper Devrér, försäljningschef på ACG Fyrtal .

– Vi Europalanserar vår helt nya dSign 3sixty UV-flaskprinter. dSign 3sixty är vårt eget varumärke och den revolutionerar hela printindustrin för flaskor. Den är extremt snabb och printar med en enastående kvalitet. Med den vänder vi oss främst mot promotionbranschen men också mot industrin där stora krav ställs på hög produktionshastighet och prestanda.

Med sig på mässan har de också Sveriges mest sålda lasergravyr Spirit från välkända GCC samt den lilla men populära Compress UV-printern, som företaget Sverigelanserade på Sign&Print-mässan 2015.

– Både Spirit-lasern och Compress-printern har varit och är framgångssagor för oss och vi hoppas att ännu fler upptäcker vårt sortiment av maskiner och material. I montern kommer mässbesökarna att få spännande give- aways som direktproduceras i montern.

Vad tror ni blir största snackisen i er monter?
– Störst snackis är tveklöst 3sixty. Med den vänder vi oss både till kunder i Sverige och mot den europeiska marknaden. Vi har redan fått förbeställningar på maskinen och det känns väldigt väldigt roligt att skapa något unikt och eget.
– Vi hoppas på många spännande kundmöten där vi får göra det vi är bäst på: Fyrtal säljer inte bara produkter, vi förser våra kunder med lösningar som hjälper dem att växa och utvecklas, säger Jesper Devrér om Sign&Print Scandinavia 2019 som pågår 5-7 februari i Kistamässan i Stockholm.

Läs vidare

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
Speedmaster_XL_106_21k_5-2048x1365x

Världspremiär på drupa för Xeikons nya etikettpress

Xeikon kommer att ha en världspremiär på drupa 2024. Det är en etikettpress som trycker med en, ny, egenutvecklad bläckserie.
Untitled Design - 1

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment på Drupa

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV-kollage-1536x1024x

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Senaste nytt

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för tryck på wellpappförpackningar

På Drupa presenterade EFI en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpappförpackningar.
EFI-3-1536x1024

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Atta45-ver-2-1536x1024

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance