Empackmässans bästa deal?

PUBLICERAD: 14 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

ACT Linx Cj 400 - low

ACT Logimark bjuder in till sin monter på Empack i Malmö 9 – 10 april:

”Har du behov av en enkel bläckstråleskrivare som är snabb, portabel och där du kan sköta servicen själv? Då är Linx CJ400 rätt maskin för dig! Bläckstråleskrivaren väger endast 13,5 kg, vilket gör den lätt att flytta mellan produktionslinjer. Du utför själv servicen med den unika servicemodulen Easy-Change som kan bytas på några minuter med hjälp av steg-för-steg-instruktioner på skärmen.”

ACT Logimark träffar du i monter C:12  där möjligheten finns att köpa Linx bläckstråleskrivare CJ400,  25% under normalpris. Vi har bara fem maskiner till detta erbjudande.först till kvarn.

Fakta om CJ400

. Det går att spara upp till fyra olika produktionslinjeinställningar, så den kan sättas i arbete där den bäst behövs.

. Den skriver tecken som är från 2 till 20 mm höga, så du kan använda samma bläckstråleskrivare för både varor och kartonger, vilket minskar kostnaderna.

. Märkningar ställs in och hastigheten på produktionslinjen mäts automatiskt (PrintSync®), vilket ger jämn märkningskvalitet oavsett produktionslinjehastighet.

. Det går att spara upp till 1 000 ofta använda märkningar, som kan säkerhetskopieras och överföras till andra maskiner via USB-porten.

. Det går att skriva upp till tre rader med till exempel partinummer, datum, tid, text och andra uppgifter på nästan vilka porösa eller icke-porösa ytor som helst.

”Logimark, din kompletta partner inom industriell märkning, kontroll och systemlösningar”

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx