Digitala hyllkantsetiketter erövrar Norge

PUBLICERAD: 18 augusti 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Delfi Coop1 - low 

Delfi Technologies, en ledande leverantör av digitala displaylösningar i Skandinavium, har nu installerat Breece epaper elektroniska hyllkantsetiketter i fler än 100 Coop butiker i Norge i samarbete med Lindbak Retail Systems AS.

Coop Norge använder Breece epaper tillsammans med storskärmslösningen Breece Vision, som är en helt integrerad lösning med vanliga TV-skärmar som automatiskt uppdateras med produktinformation och bilder från butiksystemet. Breece-projektet hos Coop genomförs i samarbete med Delfis norska partner Lindbak som hanterar leveranser, instal­lation och support.

Valet av Breece är baserat på plattformens användarvänlighet och den unika infrastrukturen som möjliggör en snabb och enkel installation utan att påverka den dagliga driften. I butiken kopplas produkterna till hyllkant/storskärm med en handterminal. Därefter gör den smidiga infrastrukturen en säker och stabil kommunikation mellan butikssystem och hyllkant/storskärm.

Willy Eriksen, IT chef hos Coop Nord som är en av de största föreningarna i Norge, har varit med vid installationerna av Breece i flera butiker. Hans fokus är att använda Breece till att förenkla driften genom att utnyttja de nya möjligheterna som lösningen ger. Detta bidrar till en enklare och effektivare drift och ett bättre resultat.

– Det handlar om att driva butik på ett smart sätt, och tänka nytt varje dag. Användarvänligheten är helt i topp och det är både enkelt och flexibelt att anpassa lösningen efter sina behov, säger Willy Eriksen från Coop Nord.

Coop Nord använder också Breece Vision i butikerna, en helt integrerad storskärmslösning, som används för ökad exponering med bättre översikt över olika områden i butiken och utvalda produkter och kampanjer.

– Breece Vision fångar kundens uppmärksamhet, och vi kan själva styra budskapet”, säger Willy Eriksen.

 

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}