Bråvalla Festival väljer vin i engångsglas

PUBLICERAD: 19 juni 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Easy Wineglass Bråvalla - low

Även i år kommer Easy Wine Glass förfyllda vinglas att finnas tillgängliga i serveringstälten och i barerna på Bråvalla Festival den 26 – 28 juni 2014. Ordervärdet är begränsat, men beställningen innebär en 70-procentig ökning mot fjolårets volym som levererades till Bråvalla Festival.

Bråvalla Festival arrangeras av en av Europas största arrangörer; FKP Scorpio. Under premiäråret 2013 blev Bråvalla Festival en enorm succé för arrangören.

-Självklart innebär det ett stort mervärde för Easy Wine Glass att exponeras för en så stor publik som FKP Scorpio genererar, vilket även kan ge avtryck genom ökad efterfrågan av våra produkter på Systembolaget och i andra sammanhang, säger Jonas Lindeborne, VD för Cefour Wine & Beverage.

Easy Wine Glass är en praktisk och säker förpackningslösning för vin, speciellt utvecklad för events, festivaler och konserter. Glasen ger exakt serveringsvolym varje gång, säker hantering, inget spill, inget svinn, inget glaskross – vilket sammantaget ger full kontroll för arrangören.

-Att Easy Wine Glass även var med på Live Nations välbesökta arrangemang, Sthlm Fields, tidigare i år är ytterligare en bekräftelse på att produkten har fått fäste bland Sveriges festivaler, avslutar Jonas Lindeborne.

Läs vidare

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Forskningsprojekt startar inför övergången till återanvändbara förpackningar

Med start 2024 krävs en omställning från engångsförpackningar till återanvändbara förpackningar. Nu inleds ett forskningsprojekt som ska titta närmare på hur det ska gå till i praktiken.
LarsWitell

Här invigs världens första fabrik för skruvkorkar av cellulosafiber

Blue Ocean Closures har invigt sin första produktionsanläggning för skruvkorkar av cellulosafiber. Det handlar om ”banbrytande skruvkorkslösningar som kan göra stor skillnad på global nivå”, enligt företaget.
Bandklipning-scaled

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620