Bjuder in till automationsmässa

PUBLICERAD: 14 februari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

LR Mate 200iD/4S

Robottillverkaren Fanuc har nöjet att bjuda in till Manufacturing and Automation Expo den 18-21 mars 2014. Välkommen!

Manufacturing & Automation Expo är ett starkt arrangemang som ökar medvetenheten om värdet av effektiv och konkurrenskraftig automation och produktion.

För att utnyttja denna inbjudan, och för att slippa köa på plats, registrera dig i förväg genom att klicka på länken nedan. Om länken inte fungerar kan du istället kopiera den och klistra in i webbläsarens adressfält.

http://ticket.stockholmsmassan.se/maexpo

När du är klar med registreringen får du din biljett i form av en pdf i ett mail, som du antingen skriver ut och tar med dig till eventet eller har tillgänglig i din mobiltelefon. Du får sedan din namnbricka (badge) på plats vid inpasseringen.

Om du inte har möjlighet att registrera dig i förväg kan du även registrera dig på plats. Vi rekommenderar dock att du har klarat av registreringen i förväg, eftersom inpasseringen då går smidigare. Ta då med registreringskoden.
yaa vtg xq8

Vi ser fram emot att träffa dig på Manufacturing and Automation Expo, hälsar
FANUC Nordic AB A05:11

Läs vidare

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Smart och stark robotserie minskar koldioxidavtrycket

KR Fortec ultra-serien är en nyhet från KUKA, robotar med dubbla länkarmar, som klarar höga vikter utan att själv blir tunga.
FORTECKUKA

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Så blir Interpack 2023

Vi tittar närmare på Interpack 2023. En fullbokad mässa där totalt 18 hallar fördelas mellan förpackningsbranschens alla olika fokusområden.
Interpack17_JV5342-scaled

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620