Bjuder in till automationsmässa

PUBLICERAD: 14 februari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

LR Mate 200iD/4S

Robottillverkaren Fanuc har nöjet att bjuda in till Manufacturing and Automation Expo den 18-21 mars 2014. Välkommen!

Manufacturing & Automation Expo är ett starkt arrangemang som ökar medvetenheten om värdet av effektiv och konkurrenskraftig automation och produktion.

För att utnyttja denna inbjudan, och för att slippa köa på plats, registrera dig i förväg genom att klicka på länken nedan. Om länken inte fungerar kan du istället kopiera den och klistra in i webbläsarens adressfält.

http://ticket.stockholmsmassan.se/maexpo

När du är klar med registreringen får du din biljett i form av en pdf i ett mail, som du antingen skriver ut och tar med dig till eventet eller har tillgänglig i din mobiltelefon. Du får sedan din namnbricka (badge) på plats vid inpasseringen.

Om du inte har möjlighet att registrera dig i förväg kan du även registrera dig på plats. Vi rekommenderar dock att du har klarat av registreringen i förväg, eftersom inpasseringen då går smidigare. Ta då med registreringskoden.
yaa vtg xq8

Vi ser fram emot att träffa dig på Manufacturing and Automation Expo, hälsar
FANUC Nordic AB A05:11

Läs vidare

Stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner

Det finns en stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner, inte minst i livsmedelsindustrin, men samtidigt finns det en tveksamhet, främst beroende på konjunktur och världsläget. Det konstaterar Stefan Karlsson, försäljningschef på Multivac Sverige.
Stefanx

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx