Framgångsrik After Work

PUBLICERAD: 27 november 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Avisera - Scanpack

Tisdagen den 18 november bjöd Avisera och förpackningsmässan Scanpack 2015 in till After Work. Både väntelistan och kön utanför Stockholm Waterfront var lång då 200 personer tog plats för att mingla, möta kollegor i branschen och ta del av inspirerande föreläsningar. Efter att omtalade Per Holknekt och Johan Säwensten klivit av scenen bjöds det på en helkväll med gedigen mingelbuffé, dryck och desserter.

Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer
i över 20 år. Med ett mycket stort kontaktnät inom förpackningsbranschen var ett samarbete med Scanpack som är Norra Europas största förpackningsmässa självklart.

– Vi hade ett mingel under våren i våra lokaler på Kungsholmen i Stockholm som var väldigt uppskattat. Vi blev sedan tillfrågade av Scanpack om ett samarbete och såg det som ett trevligt tillfälle för oss och Scanpack att möta våra kunder tillsammans. Men vi hade aldrig kunnat ana vilket intresse det skulle väcka och vilken succé kvällen skulle bli! säger Mariella Lundgren, Marknadschef på Avisera.

De 200 platserna blev snabbt bokade och väntelistan var fortfarande lång när kvällens gäster tog plats i den fullsatta lokalen på Stockholm Waterfront. Det bjöds på bubbel och tilltugg när kvällens konferencier Doreen Månsson, känd programledare från SVT, inledde kvällen med många skratt.

Johan Säwensten från Rewise hjälper företag skapa tillväxt och lönsamhet genom att integrera hållbarhet i sin strategi och kommunikation. Gästerna fick ta del av enkla och konkreta exempel på hur hållbarhet med enkla medel kan integreras i det egna företaget. Doreen Månsson lämnade sedan över till sin erfarne och omtalade vän Per Holknekt.

Per Holknekt, grundaren till bland annat Svea och Odd Molly, har belönats med priser och utmärkelser inom allt från bolagsbyggande och mode till musik, reklam, skateboarding mm. Aktuell med sin nya bok och ett nytt varumärke var frågorna många när Per Holknekt intog scenen och talade om vilken roll förpackningen haft då han byggt upp sina varumärken. Kvällen gäster fick själva välja vilket ämne Per Holknekt skulle tala om och det bjöds på en engagerande och gripande föreläsning som inte lämnade någon oberörd.

Med sig hem fick alla fullspäckade goodiebags innehållande bland annat en VIP-inbjudan till Scanpack den 20-23 oktober 2015 i Göteborg. Gästerna som lämnade Stockholm Waterfront var mycket positiva, och redan nu planeras det för framtida tillställningar.

Vi ser fram emot fler liknande event i vår, riktigt vad kan vi inte avslöja ännu, men vi har helt enkelt mycket att se fram emot! Under tiden hälsar vi välkomna på inspirationsmöte i våra showrooms på S:t Eriksgatan i Stockholm, säger Mariella Lundgren.

Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer under 20 år. I sortimentet finns allt från bärkassar, påsar, butiksemballage, förpackningar, e-handelsemballage och etiketter till packtejp, och pärmar. Avisera står för trygghet, exakta leveranser och hög kvalitet till rätt pris.

Läs vidare

Papper i mängder hos Pacson och Pacudo

Med målet att sälja hållbara förpackningslösningar visade Pacson och Pacudo upp sitt sortiment med produkter i papper och wellpapp.
IMG_6443-scaled

Etiketter i mängder hos Nordvalls

Skåneföretaget Nordvalls är glada över Scanpacks återkomst, de är på plats för att visa upp sitt sortiment och träffa nya kunder.
D2334B80-527E-44DA-AA2D-C5F676BF2CAC-scaled

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Jubilar visar bred repertoar

Allt ifrån exklusiva presentförpackningar med uv-lack och guldfolie till mer avskalade förpackningar med ett mer "naturligt" utseende. När Frontpac ställer ut på Scanpack tar de med sig lite av varje ur produktportföljen.
DSC_0032-scaled

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx