Välkommen till Elmia Subcontractor

PUBLICERAD: 7 november 2013
UPPDATERAD: 24 januari

A-förpackning inbjuder till besök på mässan för underleverantörer:

”Efter en lyckad mässa i Kista sätter vi nu fart mot Elmia mässan i Jönköping för att ta oss an Subcotractor som äger rum den 12-15 november.
Vi vill såklart passa på att bjuda in dig till mässan och nedan hittar du en kostnadsfri entrebiljett, giltig för dig och dina kollegor. Du uppger koden som du hittar längre ner i mailet på mässans hemsida för att skriva ut den kostnadsfria biljetten. Du hittar oss i monter B04:39.
Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Mässan har ungefär 1 200 utställare och under det föregående året besöktes mässan av lite drygt 14 000 besökare. Hoppas att vi ses på Subcontractor i mitten av november.
Läs Mer på http://www.elmia.se/sv/subcontractor/”
Elmia

Läs vidare

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Branschmässa bjuder in till förpackningsseminarier

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar, 5–7 april, blir välfyllda med intressanta seminarier. I förpackningsspåret finns bland andra Skanem Sveriges vd Desirée Erlingsson som redogör för ett projekt där smarta förpackningar uppnås genom digitala vattenmärken. Oskar Lingqvist, global chef på McKinsey kommer att tala under rubriken ”Next Normal” i förpackningsindustrin.
Kollage-2022-2

Nu blir det grafisk mässa i april

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia, som även bjuder på en hel del utställare inom förpackning, har fått nya datum – 5–7 april.
massbild

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620