Tävling: Förverkliga er förpackningsidé

PUBLICERAD: 15 juni 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Kartongbolaget - tävling
Kartongbolaget inbjuder till tävling inför Empack i höst.
”Nu har ni möjlighet att förverkliga er förpackningsidé!
Som ni säkert uppmärksammat har vi under den senaste tiden fått många och spännande konstruktionsförfrågningar från er. Vi har nöjda fotbollsspelare, chokladmakare, knäckebrödsbagare, läkemedelssäljare, skruvproducenter och krämskapare i vår beställningslista. Härligt varierande uppdrag, med samma önskan om finess, kvalitet och hanterbarhet.
Vi gillar utmaningar, nu är det dags för nästa! Kartongbolaget utlyser en förpackningstävling. Fånga möjligheten och förverkliga en av era goda idéer.

Så här gör ni för att vara med i vår tävling
Nu erbjuder vi dig som kund att delta i en helt kostnadsfri tävling, där vi tar fram spännande och kreativa förpackningslösningar till en produkt som du vill ha förpackad. De 10 första uppslagen/ produkterna som skickas till oss deltar i en gratis tävling. Vi kommer senare att kora en vinnare som vi kommer att anmäla till den stora förpackningstävlingen på Empack i Stockholm 5-6 oktober.

Kontakta oss gärna först innan du skickar dina produkter, så att vi är säkra på vem som skickat vad. Kanske är det sedan ditt förslag som vinner den stora tävlingen i Stockholm, något som ger massor med uppmärksamhet och publicitet.”

Tävlingsbidrag mailas senast den 15/8 till: peter@kartongbolaget.se

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax