Tävling: Förverkliga er förpackningsidé

PUBLICERAD: 15 juni 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Kartongbolaget - tävling
Kartongbolaget inbjuder till tävling inför Empack i höst.
”Nu har ni möjlighet att förverkliga er förpackningsidé!
Som ni säkert uppmärksammat har vi under den senaste tiden fått många och spännande konstruktionsförfrågningar från er. Vi har nöjda fotbollsspelare, chokladmakare, knäckebrödsbagare, läkemedelssäljare, skruvproducenter och krämskapare i vår beställningslista. Härligt varierande uppdrag, med samma önskan om finess, kvalitet och hanterbarhet.
Vi gillar utmaningar, nu är det dags för nästa! Kartongbolaget utlyser en förpackningstävling. Fånga möjligheten och förverkliga en av era goda idéer.

Så här gör ni för att vara med i vår tävling
Nu erbjuder vi dig som kund att delta i en helt kostnadsfri tävling, där vi tar fram spännande och kreativa förpackningslösningar till en produkt som du vill ha förpackad. De 10 första uppslagen/ produkterna som skickas till oss deltar i en gratis tävling. Vi kommer senare att kora en vinnare som vi kommer att anmäla till den stora förpackningstävlingen på Empack i Stockholm 5-6 oktober.

Kontakta oss gärna först innan du skickar dina produkter, så att vi är säkra på vem som skickat vad. Kanske är det sedan ditt förslag som vinner den stora tävlingen i Stockholm, något som ger massor med uppmärksamhet och publicitet.”

Tävlingsbidrag mailas senast den 15/8 till: peter@kartongbolaget.se

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620