Tävling: Förverkliga er förpackningsidé

PUBLICERAD: 15 juni 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Kartongbolaget - tävling
Kartongbolaget inbjuder till tävling inför Empack i höst.
”Nu har ni möjlighet att förverkliga er förpackningsidé!
Som ni säkert uppmärksammat har vi under den senaste tiden fått många och spännande konstruktionsförfrågningar från er. Vi har nöjda fotbollsspelare, chokladmakare, knäckebrödsbagare, läkemedelssäljare, skruvproducenter och krämskapare i vår beställningslista. Härligt varierande uppdrag, med samma önskan om finess, kvalitet och hanterbarhet.
Vi gillar utmaningar, nu är det dags för nästa! Kartongbolaget utlyser en förpackningstävling. Fånga möjligheten och förverkliga en av era goda idéer.

Så här gör ni för att vara med i vår tävling
Nu erbjuder vi dig som kund att delta i en helt kostnadsfri tävling, där vi tar fram spännande och kreativa förpackningslösningar till en produkt som du vill ha förpackad. De 10 första uppslagen/ produkterna som skickas till oss deltar i en gratis tävling. Vi kommer senare att kora en vinnare som vi kommer att anmäla till den stora förpackningstävlingen på Empack i Stockholm 5-6 oktober.

Kontakta oss gärna först innan du skickar dina produkter, så att vi är säkra på vem som skickat vad. Kanske är det sedan ditt förslag som vinner den stora tävlingen i Stockholm, något som ger massor med uppmärksamhet och publicitet.”

Tävlingsbidrag mailas senast den 15/8 till: peter@kartongbolaget.se

Läs vidare

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Senaste nytt

Bioplastproduktionen väntas växa med sjutton procent kommande fem år

En aktuell marknadsstudie förutspår en årlig tillväxt på 17 procent för biobaserade polymerer mellan år 2023 och år 2028.
csr

Coca-Colas flaskor blir lättare och sparar 3 miljoner ton PET i Nordamerika

Coca-Cola Company har gjort om sina PET-flaskor på den nordamerikanska marknaden och minskar därmed materialförbrukning med 3 miljoner ton år 2025.
coke1

Så packar man ETT ägg effektivt

Så här i påsktider kan det vara äggstra aktuellt att visa en lösning på en smart äggförpackning. Den har utvecklats av Antalis Packaging i Storbritannien.
new-egg-box-and-packaging-awards-composition-900x600

Allt fler robotar automatiserar skärborden

På den nyligen avslutade Fespamässan i Amsterdam visade det schweiziska företaget Zünd både nuvarande och framtida skärbordslösningar där robotar spelar en viktig roll.
zund-fespa_01