Scandraft utökar med fyra säljare

PUBLICERAD: 30 augusti 2018
UPPDATERAD: 24 januari

Scandraft, leverantör av förbrukningsvaror till den grafiska industrin, värvar fyra rutinerade säljare – alla med lång erfarenhet från den grafiska branschen.

Företaget Scandraft med sitt huvudkontor i Mölnlycke har gjort klart med fyra personer som ska stärka upp säljteamet. Värvningarna blev klara under sommaren, förklarar en glad Anders Trillkott, vd för Scandraft:

– Vi får ytterligare möjligheter att vara närvarande hos våra kunder och hjälpa dem att utveckla sina affärer med rätt produkter i rätt tid.

 

Christer Sehlstedt går tillbaka till Scandraft i Stockholm efter tre års arbete på Neopost och nu senast Durst där han har ansvarat för maskinförsäljning i Norden och Baltikum.

 

 

 

 

 

 

 

Sara Johansson får rollen som expert på material till HP Latex och HP Pagewide. Hon har en bakgrund på Olsonic och Papyrus (15 år), och innan det sex år på Visutech.

 

 

 

 

 

 

Peter Hallgren började i unga år som skyltmakare och har varit egenföretagare i många år. Närmast kommer han från Sericomex där han var säljrepresentant för Västsverige. Han har lång erfarenhet av olika plastskivor och dess användningsområden.

 

 

 

 

 

 

Roger Carlsson har de senaste tio åren arbetat för ett textiltryckeri i Skellefteå. Han kommer främst att ha Norrland som säljområde.

Läs vidare

Mondi och traceless lanserar en biobaserad coating som drastiskt minskar CO2

Mondi och det tyska företaget traceless har etablerat ett partnerskap för utveckling av biobaserade coatings. Nu är den första produkten klar. Den sägs minska CO2-utsläppen med 95 procent.
MNDPR291a

Woola vill ersätta plastemballage med spillull

Förpackningsföretaget Woola jobbar med fårull som hållbart alternativ till plast.
Pressbild_Woola förpackningsmaterial

ICA-handlaren börjar med komposterbara bärkassar innan skatten tas bort

I höst tas skatten på plastbärkassarna bort men Filip Cronberg som driver ICA Kvantum i Klippan återinför komposterbara kassar redan nu.
ICA Gaiax

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x