Sponsrar skid-VM i Falun 2015

PUBLICERAD: 17 oktober 2014
UPPDATERAD: 24 januari

 

ABB Skidvm

Företaget tar som nationell sponsor tillvara på energin under skid-VM som arrangeras från 18 februari till 1 mars och väntas bli en folkfest med över 200 000 besökare på plats.

 Skid-VM samlar 700 aktiva skidåkare från 55 olika nationer och över 500 miljoner tv-tittare världen över förväntas följa det live. Ett VM handlar om energi. De skidåkare som bäst tar hand om sin energi kommer att vinna. Energi är också centralt för ABB, som hjälper sina kunder att utnyttja den så effektivt som möjligt.

Under VM-festen kommer ABB att samla både kunder och medarbetare i Falun som ska heja fram åkarna i spåret. ABB kommer också att stärka samarbetet med andra svenska industriföretag genom en gemensam utställning inne på tävlingsområdet. Utställningen kommer bland annat att fokusera på innovation och hur de medverkande företagen gemensamt bidrar till utvecklingen. Den har det passande namnet ”Innovation we trust”. Förutom ABB medverkar Atlas Copco, Electrolux, LKAB, SAAB, SSAB och Stora Enso.

-Vi är glada att sponsra skid-VM i Falun 2015. Det här är ett utmärkt tillfälle att bjuda in kunder för möten och samtidigt göra det möjligt för våra medarbetare att ta del av den internationella skidfesten. Det är också en unik möjlighet för oss att tillsammans med andra visa den bredd och spets som svensk industri har”, säger Johan Söderström, vd för ABB Sverige.

Som ett led i sponsringen kommer ABB att ha ett ökat fokus på hälsa och motion för sina medarbetare. Alla inom företaget kommer också att kunna köpa biljetter till rabatterade priser.

 

 

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx