Säljer märkdivisionen

PUBLICERAD: 3 juni 2015
UPPDATERAD: 3 juni

Affärsområdet Industrial Print & Apply (IPA) hos Avery Dennison har varit aktivt i ca 50 år, och hjälper kunder över hela världen med förstklassiga industriella lösningar inom supply chain. Från och med den första juni, kommer Novexx Solutions driva denna verksamhet i flera länder runt om i världen.

– Det nya Novexx Solutions kommer fortsätta att fokusera på att skapa ett hållbart mervärde, inte bara för sin befintliga kundbas, men även för alla nya kunder som väljer att arbeta med oss, sammanfattar vd Manfred Borbe.

Novexx Solutions bygger på en stark grund som ger mer flexibla strukturer vilka banar väg för nya innovationer och göra det erfarna företaget ännu mer tilltalande för kunderna. Den tiidgare divisionen blir nu en del av den globala L. Possehl koncernen.

– Som en grupp av företag som är framgångsrika i hela världen, tror Possehl starkt på potentialen hos Novexx Solutions Gruppen. De goda marknadsförhållandena för Novexx Solutions gjorde vårt beslut att göra en långsiktig investering, mycket enkelt, säger Dietrich Barsch, VD Possehl SME Investments.

Inga fundamentala förändringar av personalstyrkan eller produktportfölj en är planerad. Dessutom kommer huvudkontoret i Eching nära München vara kvar, och företaget kommer fortsätta att bygga vidare på det erfarna teamet och dess etablerade portfölj av produkter och tjänster. Totalt startar Novexx Solutions på elva platser världen över.

Novexx Solutions står för enastående produkter och integrerade lösningar när det gäller industriell märkning och identifiering inom supply chain. Som en tidigare division inom Avery Dennison, kombinerar företaget 50 år av förstklassig expertis från en global aktör med den enkla flexibiliteten hos ett kraftfullt medelstort företag. Produkt- och serviceportföljen omfattar både hårdvaru- och mjukvarulösningar av hög kvalitet, högkvalitativa förbrukningsvaror med professionell service på plats. Novexx Solutions har verksamhet på elva platser på tre kontinenter.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Packnorth och Packnews går samman

De två nyhetssajterna Packnorth och Packnews slås ihop hos nystartade AGI Media, och från och med den 1 februari kan de senaste förpackningsnyheterna läsas på packnews.se. Tidningen nord emballage ingår också i sammanslagningen och byter samtidigt namn till Packnews.
SignPrint-och-nord_emballage-2023-ver1-scaled

Packnorth och Packnews går samman

De två nyhetssajterna Packnorth och Packnews slås ihop hos nystartade AGI Media, och från och med den 1 februari kan de senaste förpackningsnyheterna läsas på packnews.se. Tidningen nord emballage ingår också i sammanslagningen och byter samtidigt namn till Packnews.
SignPrint-och-nord_emballage-2023-ver1-scaled

Så blir Interpack 2023

Vi tittar närmare på Interpack 2023. En fullbokad mässa där totalt 18 hallar fördelas mellan förpackningsbranschens alla olika fokusområden.
Interpack17_JV5342-scaled

Senaste nytt

Snart dags för Drupa – här är de sex största trenderna att hålla ögonen på

Efter åtta års uppehåll kan vi återigen åka till Drupa för att se vad leverantörerna tror att vi behöver. Här hittar du sex tydliga trender att ha koll på i mässhallarna.
dmitry-ratushny-xsGApcVbojU-unsplash

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy