CS pallen är flexibel och passar för många branscher och tillämpningar, både livsmedel och icke-livsmedelsområdena. Pallen är särskilt lämpad för hantering av säckar, varor, kartongförpackningar och andra packade varor. Denna produktinnovation presenteras på Scanpack.

– Vi har försökt få in så mycket som möjligt i montern där vi kommer finnas med produkter, broschyrer och ett glatt humör! Varmt välkomna till monter F02:48 för att få chansen att se alla våra nyheter! hälsar företaget.

Swede Rehandling Systems AB bildades 1989 och har både kontor och lager i Karlstad.  Företaget startade med en låda för insamling av bilbatterier, som skulle förhindra att batterisyran rann ut i marken som var ett problem med tidigare träbehållare. Swedebox var den första behållaren på marknaden som fick ett godkännande av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut för 15 års hantering, i stället för 5 år. Detta gjorde det också lätt för företaget att visa på kvalitetsskillnaden av plastbehållaren jämfört med konkurrerande boxar. 2012 flyttade företaget in i större och mer ändamålsenliga lokaler.

Så här vill företaget presentera sig:

”Vi är fem glada anställda i personalstyrkan och i dag är företagets produktsortiment bredare med fler olika typer av behållare. Vårt produktsortiment vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare, kärl och plastpallar anpassade för livsmedelsföretag.

Vår ambition är att med hjälp av lång erfarenhet och gediget branschkunnande arbeta fram enkla, rationella, godkända produkter och systemlösningar för lagring, hantering och transport.

Vår affärsidé bygger på ett mer öppet samarbete med kunder och leverantörer för att hitta effektiva och ekonomiska hanteringssystem.

Våra behållare finns i flera olika material, storlekar, färger och utföranden för att förenkla logistik och avfallsteknik samt på bästa sätt återspegla kundernas eget varumärke.

Vårt produktsortiment vänder sig till återvinningsindustrin, renhållningsbolag, gjuterier och ett flertal övriga industrier. Vi har även ett stort sortiment av behållare anpassade för livsmedelsföretag. Vi arbetar utan mellanhänder och vi lagerför våra standardprodukter i Karlstad för att tillgodose våra kunders behov av korta leveranstider. På så vis kan vi kundanpassa behållare med olika färger och tillbehör efter önskemål

Vi står för kvalitet och säkerhet och är stolta över att våra produkter också uppfyller detta! Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om hur vi tillsammans kan förenkla Ert arbete genom produkter som håller vad de lovar!