Polykemi inleder nytt samarbete

PUBLICERAD: 2 mars 2017
UPPDATERAD: 24 januari

Polykemi lägger fokus på de holländska och belgiska marknaderna med en ny partner.

Mattias Persson på Polykemi ser möjligheter på den holländska och belgiska marknaden

Polykemi producent och utvecklare av kundanpassade compounds av termoplast har en ny partner i form av De Monchy international. Därmed läggs än mer fokus på holländska och belgiska marknaden. Polykemi har sedan tidigare lång erfarenhet på de holländska och belgiska marknaderna Med det nya samarbetet ser båda parter en stor potential.

– Genom att förena våra krafter med De Monchy international B.V, får vi nya möjligheter att Polykemi-namnet, våra produkter och vår höga kompetens blir mer känt. Tillsammans kan vi erbjuda ett ännu mer konkurrenskraftigt koncept och mer intressanta lösningar, säger Mattias Persson, försäljningschef på Polykemi.

Polykemis produktprogram innehåller de flesta termoplaster förutom PVC

Paul Hendriks, produktansvarig för termoplaster på De Monchy international.

De Monchy är en marknadskonsult och distributör, och har inriktning mot fem segment; termoplaster, lacker, additiver, växer och livsmedelsingredienser. Paul Hendriks, produktansvarig för termoplaster:

– De Monchy International är mycket nöjda med denna strategiska utökning av samarbetspartners. Det representerar ett viktigt steg för att ytterligare stärka positionen som en innovativ marknadskonsult och distributör.

 

Läs vidare

Nescafé i refillpåse möter önskemål från EU

På de brittiska öarna introducerar nu Nescafé den första refillpåsen för snabbkaffe för Nescafé Gold Blend och Nescafé Original.
Nescafe_refill_pouch_feedx

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

EEA pekar på bioplastens roll som en väg mot cirkulär plast i Europa

Europeiska miljöbyrån (EEA) pekar i ett nyligen publicerat informationsdokument ut tre olika vägar som kan leda till ett mer cirkulärt, hållbart plastsystem. En av dem fokuserar på förnybara material, inklusive biobaserad plast.
Corn Sunset

Mikrokoppar i förpackningen förlänger livslängden på livsmedel

Kopparpartiklar i mikrostorlek i ett förpackningsmaterial förlänger ett livsmedels hållbarhet drastiskt.
11238_lifespancopperbasedfilm_742783

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620