Öppnar webbshop

PUBLICERAD: 28 maj 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Avisera Webshop - low

Avisera, leverantör av profilerade förpackningslösningar och butiksemballage, expanderar på marknaden och öppnar webbshop. Över 1000 produkter inom bärkassar, tejp, e-handel, present- och butiksemballage finns tillgängliga för såväl befintliga som nya kunder.

Tanken med Aviseras webbshop är att erbjuda ett komplement till de profilerade produkterna, en shop för snabba beställningar av allt från wellådor och e-handelspåsar till presentband, etiketter och silkespapper. Allt för butiken och e-handeln samlat på ett och samma ställe.

-Efterfrågan har varit stor på denna typ av produkter, det ska vara enkelt att leva med Avisera och webbshopen är ett självklart steg i utvecklingen. Trycket har varit större än väntat, och många nya kunder har redan hittat till Aviseras webbshop, säger Mariella Zalbo Lundgren, Produkt- och Marknadschef.

 

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx