Nytt samarbete på skandinaviska marknaden

PUBLICERAD: 9 mars 2017
UPPDATERAD: 9 mars

Danska EB Teknik Borup blir exklusiv distributör och servicepartner för Bbull/Stratec Controlsystem och deras sortiment av styrsystem för livsmedelsindustrin i Skandinavien.

EB Teknik Borup sysselsätter runt 20 personer med huvudkontor i Borup. De är återförsäljare  av utrustning och maskiner från ledande europeiska tillverkare inom dryckes- och livsmedelsindustrin. Nu inleder de samarbete med Bbull/Stratec Controlsystem och deras sortiment av styrsystem för livsmedelsindustrin i Skandinavien.

EB Teknik Borups försäljningschef Bo Dalskov säger att samarbetsavtalet med Stratec Controlsystem kommer att bidra till EB Teknik Borups strategi att erbjuda kunder helhetslösningar av hög kvalitet som  levereras till industrin.

– I samband med EB Teknik Borups tjänster och färdigheter innebär det en förbättring som kommer att vara till stor nytta för kunder.

Läs vidare

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Senaste nytt

Här är de nominerade i Packnorth Award 2023

mirko-fabian-htm4OxeJaC0-unsplash

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx