Nyexaminerade studenter sökes

PUBLICERAD: 22 januari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Absolut traineeI augusti 2014 startar Absolut sitt första graduate-program som vänder sig till nyutexaminerade studenter som vill arbeta internationellt med ett av världens mest ikoniska varumärken. Sista ansökningsdagen är 28 februari.

Under 18 månader kommer programmets deltagare att utbildas till specialister inom varumärkesupplevelser.

– Vi söker drivna, självständiga individualister vars hjärtan klappar extra starkt för konst, mode, design och musik och som förstår och kan engagera andra i den kreativitet som utgör hjärtat av varumärket Absolut, säger Björn von Matérn, Program Director Brand Development.

Fokus kommer ligga på försäljning och marknadsföring. Efter en introduktion i varumärket Absolut och vodkaproduktion i skånska Åhus, där Absolut Vodka tillverkas, blir deltagarna placerade på The Absolut Companys kontor runt om i världen. Där kommer de att arbeta tillsammans med de lokala marknads- och försäljningsteamen med planering, utveckling och genomförande av aktiviteter. Det handlar om att identifiera unga stilbildare inom konst och samtidskultur, de sammanhang de ingår i, och att bygga en relation till dem.

– Vi är ständigt på jakt efter unga talanger som kan växa tillsammans med oss därför kände vi behovet av att starta vårt eget graduate-program. Vi ger dessa personer en unik chans att få starta sin karriär med att arbeta internationellt med ett av världens största varumärken, säger Björn von Matérn.

Läs vidare

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Forskningsprojekt startar inför övergången till återanvändbara förpackningar

Med start 2024 krävs en omställning från engångsförpackningar till återanvändbara förpackningar. Nu inleds ett forskningsprojekt som ska titta närmare på hur det ska gå till i praktiken.
LarsWitell

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex