Nyexaminerade studenter sökes

PUBLICERAD: 22 januari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Absolut traineeI augusti 2014 startar Absolut sitt första graduate-program som vänder sig till nyutexaminerade studenter som vill arbeta internationellt med ett av världens mest ikoniska varumärken. Sista ansökningsdagen är 28 februari.

Under 18 månader kommer programmets deltagare att utbildas till specialister inom varumärkesupplevelser.

– Vi söker drivna, självständiga individualister vars hjärtan klappar extra starkt för konst, mode, design och musik och som förstår och kan engagera andra i den kreativitet som utgör hjärtat av varumärket Absolut, säger Björn von Matérn, Program Director Brand Development.

Fokus kommer ligga på försäljning och marknadsföring. Efter en introduktion i varumärket Absolut och vodkaproduktion i skånska Åhus, där Absolut Vodka tillverkas, blir deltagarna placerade på The Absolut Companys kontor runt om i världen. Där kommer de att arbeta tillsammans med de lokala marknads- och försäljningsteamen med planering, utveckling och genomförande av aktiviteter. Det handlar om att identifiera unga stilbildare inom konst och samtidskultur, de sammanhang de ingår i, och att bygga en relation till dem.

– Vi är ständigt på jakt efter unga talanger som kan växa tillsammans med oss därför kände vi behovet av att starta vårt eget graduate-program. Vi ger dessa personer en unik chans att få starta sin karriär med att arbeta internationellt med ett av världens största varumärken, säger Björn von Matérn.

Läs vidare

Norskt företag först med Liplids locklösning

Nu är den första kunden för Liplids nya, fiberbaserade lock för drycksmuggar offentlig. Det blev ett norskt företag som är först ut.
4D2B350Ex

Gin i ståpåse sparar miljö och pengar enligt tillverkaren

Den brittiska ginproducenten 6 O`Clock Gin har lanserat en ståpåse för sitt varumärke London Dry. Bra för miljö och ekonomin säger man.
ginx

H-trycks satsning bär frukt: ”Ännu fler storlekar och olika varianter”

Tryckeriet i Markaryd har investerat stort för att utveckla maskinparken för att bredda produktsegmentet inom muggar och bägare med lock. I år ska satsningen visas upp för de stora massorna på mässor i Skandinavien.
H-tryck

Snaps i grönare kostym

Den klassiska snapsen O.P. Anderson Aquavit får förpackningar i lättviktsglas och återvinningsbar pet.
New_OP_70cl_Lightweight_glass_2..

Senaste nytt

Snart dags för Drupa – här är de sex största trenderna att hålla ögonen på

Efter åtta års uppehåll kan vi återigen åka till Drupa för att se vad leverantörerna tror att vi behöver. Här hittar du sex tydliga trender att ha koll på i mässhallarna.
dmitry-ratushny-xsGApcVbojU-unsplash

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy