Bernardi lanserar fyra nya praliner i Sverige baserade på den klassiska italienska honungsnougaten torrone och som vanligt när det gäller det här italienska familjeföretaget är det frågan om kvalitetsprodukter i vackra förpackningar. De krämiga pralinerna bär tydlig italiensk prägel. Det handlar om krämig torrone med smak av apelsin, limoncello, vanilj och fyllig mörk choklad.
Företaget Bernardi jobbar hela tiden med att skapa nya fantasifulla produkter för alla smaker med ena foten i den italienska chokladtraditionen och den andra i en växande global marknad för kvalitetschoklad och konfektyr. Nu lanseras alltså fyra nya pralinkreationer på den svenska marknaden och det är tydligt att den rådande trenden med karaktärsfulla premiumnougater kommer att fortsätta växa även nästa år.
Bernardis nya torronepraliner, eller torroncini, har gamla anor men både förpackning och produkt är framtagna för att passa moderna människor. De söta och fylliga smakerna kompletterar mycket väl en nybryggd espresso men gör sig kanske allra bäst tillsammans med ett smakrikt dessertvin såsom recioto eller tokajer.