Nya nougatpraliner i vackra förpackningar

PUBLICERAD: 17 januari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

BernardiBernardi lanserar fyra nya praliner i Sverige baserade på den klassiska italienska honungsnougaten torrone och som vanligt när det gäller det här italienska familjeföretaget är det frågan om kvalitetsprodukter i vackra förpackningar. De krämiga pralinerna bär tydlig italiensk prägel. Det handlar om krämig torrone med smak av apelsin, limoncello, vanilj och fyllig mörk choklad.

Företaget Bernardi jobbar hela tiden med att skapa nya fantasifulla produkter för alla smaker med ena foten i den italienska chokladtraditionen och den andra i en växande global marknad för kvalitetschoklad och konfektyr. Nu lanseras alltså fyra nya pralinkreationer på den svenska marknaden och det är tydligt att den rådande trenden med karaktärsfulla premiumnougater kommer att fortsätta växa även nästa år.

Bernardis nya torronepraliner, eller torroncini, har gamla anor men både förpackning och produkt är framtagna för att passa moderna människor. De söta och fylliga smakerna kompletterar mycket väl en nybryggd espresso men gör sig kanske allra bäst tillsammans med ett smakrikt dessertvin såsom recioto eller tokajer.

 

Läs vidare

Ny pappersbaserad bottenfilmslösning från SEE

SEE har utvecklat en ny pappersbaserad bottenbana för att hjälpa livsmedelsproducenter och butikskedjor att minska plastanvändningen.
SEE Barrier_Formable_Paper_Kraft_Hot Smoked Salmon Fillets.png-Large-JPEGx

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

Investeringar i maskiner drivs av ökad konsumtion av förpackade livsmedel

Ökade efterfrågan på förpackade livsmedel ger ökade maskininvesteringar säger en prognos fram till år 2026.
glada påsar

Bio-PET i stället för fiber i äggförpackning

För ovanlighetens skull en nyhet som berättar om ett byte från fiber till plast.
quail-biopet-utvald

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}