Nya medarbetare

PUBLICERAD: 14 januari 2016
UPPDATERAD: 31 januari

Molanders Sign + Display (MSD), dotterbolag till Durst AG har sedan start 2009 utvecklats mycket bra. Durst är i dag med över 150 installationer i regionen, ett av Nordens marknadsledande företag inom UV-inkjetskrivare för storformatutskrifter och etikettutskrifter i industriella volymer.

Som en naturlig del i denna utveckling har MSD ytterligare förstärkt den lokala serviceorganisationen med två duktiga servicetekniker:

– Tommy Pettersson

–  Linus Turesson

Med start den 1 februari har även Christer Sehlstedt anställts som Key Account Manager hos MSD.

Christer Sehlstedt har mångårig gedigen erfarenhet och kunskap från storformatsbranschen bla som produktionsansvarig hos Big Image, media och system försäljning hos Sericomex, Key Account Manager hos Scandraft och senast försäljningschef storformat hos Neopost kommer att förstärka MSD försäljning av Durst inkjetsystem på den nordiska marknaden.

– Vi är glada att kunna knyta Tommy Pettersson, Linus Turesson och Christer Sehlstedt till vårt team av duktiga och dedikerade MSD-medarbetare. Dom passar alla perfekt in i vår verksamhet med sina kunskaper, motivation och kundservicekänsla, säger Hans Molander, VD Molanders Sign+Display.

Molanders Christer Sehlstedt

Christer Sehlstedt

 

Läs vidare

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

AI ger Amazon effektivare förpackningar

Amazon har utvecklat ett artificiellt intelligens (AI)-system med namnet Package Decision Engine, som förändrar hur produkter paketeras och levereras över hela världen. Systemet minskar skadorna på transporterade produkter och förbrukningen av förpackningsmaterial.
amazonx

Tidsgränserna skjuts fram i US Plastics Pact

Många stora varumärkesägare har problem med att leva upp till löftena om att minska användningen av plastförpackning, att använda mer återvunnet material och att designa dem rätt. Målåret har i många fall varit 2025, och de flesta klarar inte det. US Plastics Pact är ett exempel där man nu knuffar fram målsättningarna.
dreamstime_m_21631432

Walki fortsätter investera i Centraleuropa

Walki har genomfört en investering på över 6 MEUR i en toppmodern produktionslinje vid sin fabrik i Steinfurt. Linjen är nu redo att börja producera åt kunder som går över till fiberbaserade material.
Walki

Senaste nytt

Karamello gör smakfull investering i tonerpress

Karamello arbetar med förpackning och branding av reklamgodis. Nu investerar Linköpingsföretaget i Fujifilms flaggskepp Revoria Press PC1120.
Henrik-stor

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Nationell insamlingskris av plastförpackningar enligt Svensk Plaståtervinning

Vi har en allvarlig, nationell insamlingskris av plastförpackningar i Sverige säger Mattias Philipsson, vd på Svensk Plaståtervinning i ett pressmeddelande.
Foto: Peter Holgersson AB

Mondi och traceless lanserar en biobaserad coating som drastiskt minskar CO2

Mondi och det tyska företaget traceless har etablerat ett partnerskap för utveckling av biobaserade coatings. Nu är den första produkten klar. Den sägs minska CO2-utsläppen med 95 procent.
MNDPR291a