Ny webbplats för farmaceutiska förpackningar

PUBLICERAD: 29 januari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Nolato_new website

I dagarna lanseras den första delen av den nya hemsidan för Nolato Medical Pharma Packaging . Den sammanför produkt- och tjänsteutbudet från två kända varumärken inom läkemedels- och hälsokost förpackningar: Jaycare och Cerbo .

www.nolato.com/pharmapackaging är ingången till hur Nolato Medical Pharma Packaging arbetar för att bli en ”partner för livet”. Med dedikerat kundfokus, flexibla lösningar och gedigen erfarenhet av produktutveckling erbjuds utveckling och tillverkning av högkvalitativa primära plastförpackningar för läkemedel, hälsokost, kosmetika, ögonvård samt för laboratorier.

Den nya webbplatsen har utformats för att uppfylla kraven från globala och lokala kunder, som nu kan få tillgång till information genom en enkel knapptryckning, oavsett om det handlar om skräddarsydd förpackningsdesign, de tillverkningsprocesser som används, hållbarhetsutveckling eller certifiering för kvalitetssäkring. Hemsidan möjliggör enkel navigering till all information som behövs om Nolato Medical Pharma Packaging.

Del två av webbplatsen kommer att lanseras senare under 2014, där det kommer att finnas en online katalog som visar och beskriver hela standardsortiment med över 350 produkter.

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Snart dags för Drupa – här är de sex största trenderna att hålla ögonen på

Efter åtta års uppehåll kan vi återigen åka till Drupa för att se vad leverantörerna tror att vi behöver. Här hittar du sex tydliga trender att ha koll på i mässhallarna.
dmitry-ratushny-xsGApcVbojU-unsplash

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Nedläggning gör det svårare att återvinna vätskekartong i Tyskland

Troligen kommer kapacitet för återvinning av vätskekartongförpackningar att stängas ner i Tyskland inom kort.
julian-hochgesang-mjtq122xaoY-unsplashx

Plastbrätten för blommor vissnar bort hos ICA

ICA Sverige byter nu ut traditionella plastbrätten för blommor till träfiberbrätten.
ICAy