Ny säljare i Växjö

PUBLICERAD: 15 juni 2016
UPPDATERAD: 24 januari

SMC Niklas Lindberg

SMC växer och på Växjökontoret har nu en ny säljare tagit plats. Niklas Lindberg kommer senast från Genax Machine AB där han skaffat sig lång erfarenhet av att konstruera specialmaskiner inom industri och automation.

Vad var det som fick dig att börja på SMC Niklas?
– Efter 17 år så var jag helt enkelt sugen på att testa något nytt. Jag ville ha ett jobb där jag kan få användning av mina kunskaper inom pneumatik och automation och därför passade SMC bra in.

– Min nya tjänst innebär att jag får hålla på med försäljning, projektarbeten och beräkningar på produkter inom process och automation. I mitt tidigare jobb konstruerade och monterade jag pneumatik och elektronik på maskiner. Nu får jag istället möjlighet att vara ett stöd för mina kunder redan i deras inledande frågor inför ett köp. Det ser jag fram emot!

Vad ser du som din största utmaning Niklas?
– Främst är det att lära sig alla produkterna. SMCs enorma bredd gör att det är en hel del att lära sig, men med hjälp av utbildningar och den supportorganisation som finns så blir det nog inga problem

SMC arbetar med industriell automation och är världens största tillverkare av pneumatiska komponenter med en omsättning på ca 30 miljarder kronor och 18 000 anställda globalt. Här i Sverige finns vi etablerade sedan 1986 med huvudkontor i Huddinge, regionkontor i Göteborg, Lund, Borlänge och Växjö samt en mängd återförsäljare över hela i landet. Huddingekontoret är dessutom lagerhub och har över 15000 artiklar i lager.

 

Läs vidare

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Absurt att plastproducenterna ska betala för förbränning enligt IKEM

Energimyndigheten har på uppdrag av regeringen föreslagit att en skatt på plastproducenterna ska finansiera CCS (Carbon Capture and Storage) och CCU (Carbon Capture and Utilization). Avfall Sverige välkomnar förslaget. Det gör inte IKEM – Innovations- och kemiindustrierna som i stället anser att det är dags att förbjuda plastförbränning.
bränn

Det omöjliga var inte omöjligt – världens första papperstråg för smör och margarin

Upfield, ett globalt varumärke inom växtbaserade livsmedel, har lanserat världens första plastfria, återvinningsbara tråg för sina växtbaserade smör och bredbara pålägg.
Flora_PlantButter_packshot 800x800x

All4Labels i utvecklingsprojekt som ger exklusiva rättigheter

Etikettföretaget All4Labels Global Packaging Group och tillverkaren av processteknologi Actega har kommit överens om att tillsammans vidareutveckla Signite-teknologin som tillverkas av Actega. All4Labels får exklusiva rättigheter på den europeiska marknaden.
signitex

Senaste nytt

Boxons hållbarhetssatsning bär frukt

Boxons nya hållbarhetsrapport visar att företagets fortsatt stora hållbarhetssatsning har burit frukt under året som gick.
Boxonx

Peter Jhaveri ny styrelseordförande för Returpack

Peter Jhaveri är ny styrelseordförande för Returpack som gjort en egen intervju med honom. Här är ett utdrag ur den.
jhaveri

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx