Nästa Interpack spikad

PUBLICERAD: 29 juni 2017
UPPDATERAD: 24 januari

Senaste förpackningsmässan Interpack avhandlades i maj i år. Nästa mässa i Düsseldorf är nu bestämd till att hållas om tre år.

7 till 13 maj år 2020. Lägg datumen på minnet för då öppnas återigen mässhallarna för Interpack. Förpackningsmässan lockade i maj 2 865 utställare och ungefär 170 500 besökare.

I ett pressmeddelande räknar mässarrangören Messe Düsseldorf med att ha investerat 636 miljoner euro i egna tillgångar i expansion och modernisering av mässplatsen. Till exempel kommer nästa Interpack se annorlunda ut. Då ska den södra entrén vara helt ombyggd och en ny stor hall ska byggas som ersätter hall 1 och 2. Den nya hallbyggnaden ska bland annat ha en yta på 12 025 kvadratmeter. Det är ytterligare 550 kvadratmeter utställningsyta jämfört med tidigare.

Läs vidare

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Senaste nytt

Lignin Industrier säkrar tjugofem miljoner kronor i nyemission

Svenska greentech-företaget Lignin Industries tar in 25 miljoner kronor i en nyemission och fortsätter sin satsning på produktion av biobaserad plast med lignin som råvara skriver Nordisk Bioplastförening.
lignin-emission-utvald

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x