Klart: Interpack får nya datum

PUBLICERAD: 21 januari 2021
UPPDATERAD: 24 januari
Nya besked – Interpack ska bli av 4–10 maj 2023. Foto: Messe Düsseldorf

Årets mässa ställdes in. Nu är datumen spikade för nästa Interpack-mässa – och det blir längre fram.

Messe Düsseldorf ger besked om nya datum för att genomföra den stora förpackningsmässan Interpack, som ställdes in i år på grund av covid-19-pandemin, Nästa interpack kommer att äga rum 4 till 10 maj 2023 i Düsseldorfs mässcenter. Messe Düsseldorf meddelar att de har kommit fram till de nya datumen i samförstånd med sina partner och kommittéer.

De utställare som var klara för Interpack 2021 fick valet att reservera sina monterplatser till 2023. De får nu även möjlighet att omboka när de registrerar sig. Om allt går enligt plan ska förpackningsföretag och tillverkare kunna börja  anmäla sitt utställarintresse i slutet av mars eller början av april i år, skriver Messe Düsseldorf i ett pressmeddelande.

Mässan Components som riktar sig mot processindustrin och underleverantörsledet är också inplanerad att genomföras parallellt med Interpack.

Läs vidare

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Senaste nytt

Spendrups satsar på sträckfilm med trettio procent PCR

Spendrups har i samarbete med Trioworld, gått över till trettio procent konsumentåtervunnen plast i all sträck- och krympfilm som används runt pallar och dryckestråg för att säkerställa laststabilitet och transportsäkerhet.
mynewsdesk-spendrupsx

Johan Nellbeck lämnar Holmen Iggesund i samband med omorganisation

Holmens styrelse har idag beslutat att samla koncernens kartong- och pappersverksamhet i ett nytt samlat affärsområde, Holmen Kartong & Papper. I samband med detta kommer Holmen Iggesunds vd, Johan Nellbeck, att lämna företaget.
igge-johan2-utvaldx

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Nordvalls Etikett ingår partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se