Inbjudan till en färgstark kväll

PUBLICERAD: 22 november 2013
UPPDATERAD: 22 november

NCS Colour Academy inbjuder till seminarium om färg

Den 28 november drar vi igång Färgtrender. Ett två timmars seminarium om det allra senaste inom färg, material och inredning, med fokus på offentliga miljöer. Seminariet hålls av trendgurun Laura Perryman på Clarion Hotel Sign och startar vid 17:00 med vin, snittar och mingel. Vi vill härmed ge dig en specialinbjudan till att kostnadsfritt höra det senaste från färgvärlden!

Var: Clarion Hotel Sign Stockholm
När: Mingel från 17:00. Seminariet pågår mellan 18:00-20:00
Pris 890 kronor

Om Laura Perryman
Med ett öga för färg och en förkärlek till ytor är Laura Perryman en flitigt anlitad designkonsult som hjälpt företag som Nokia, Toyota och Habitat. Idag arbetar hon som Creative Director på den London-baserade trendforskningsbyrån, Global Color Research.

Eftersom antalet platser är begränsat gäller principen först till kvarn. Bekräfta därför med ett mail karljohan.bertilsson@ncscolour.com senast den 25 november för att vara säker på att få en biljett.

Välkommen!

Med vänlig hälsning,
Karl Johan Bertilsson
Director NCS Colour Academy

NCS Colour AB
www.ncscolour.com

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx