Ilapak väljer Dynatec i Sverige

PUBLICERAD: 22 mars 2017
UPPDATERAD: 24 januari

Ilapak väljer Dynatec för att representera deras maskiner och utrustning på den svenska marknaden.

Ilapaks multihuvudvåg är en av maskinerna som Dynatec nu representerar i Sverige.

Ilapak representeras sedan tidigare på den norska marknaden av Dynatec AS. Nu utvecklas samarbetet ytterligare då man valt att låta Dynatec AB vara Ilapaks representant för Sverige. Det nya samarbetet innebär att Dynatec kommer marknadsföra hela Ilapaks sortiment, allt från enstaka maskiner till fullt automatiserade produktionslinjer. Företaget har ett brett sortiment men är mest känt för horisontella flowpackmaskiner, multiheadvågar och vertikala påspackmaskiner.
Dynatec kommer även tillhandahålla reservdelar, service och underhåll av såväl nya som befintliga maskiner på den svenska marknaden.

Läs vidare

Stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner

Det finns en stor vilja att investera i nya förpackningsmaskiner, inte minst i livsmedelsindustrin, men samtidigt finns det en tveksamhet, främst beroende på konjunktur och världsläget. Det konstaterar Stefan Karlsson, försäljningschef på Multivac Sverige.
Stefanx

Revolution säger Ishida om sin nya trågpackare

Första dagen på interpack avtäckte Ishida Europe en trågpackare som företaget hävdar bryter ny mark.
Ishida1

Snabbare och kraftfullare: ”Q-Line en milstolpe för Zünd”

Det har gått över ett decennium sedan Zünd lanserade sin tredje generation skärmaskin, G3. Nu kommer uppföljaren Q-Line som riktar sig framför allt till producenter av förpackningar och POS-material (Point of Sales), som både är snabbare och kraftfullare.
Zund-9-1024x683x

Malmöbaserade Rechon förberedda för nya utmaningar inom cartridgefyllning

Den nuvarande trenden mot mer cartridgefyllning är ett bra skäl för Rechon att fortsätta ett framgångsrikt samarbete med Syntegon.
Syntegon_Cartridgesx

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx