Hoppas nå nya kunder inom förpackning

PUBLICERAD: 9 mars 2022
UPPDATERAD: 9 mars

Sigraphic kommer till Sign&Print Scandinavia med ambitionen att visa upp sin breda palett av maskinell utrustning, bland annat för förpackningsindustrin.

Sigraphics grundare Robert Johansson förklarar vad företaget vill förmedla till mässbesökarna:

– Vi erbjuder först och främst en helhet, det vill säga hela kedjan från dator till färdig produkt. Det är allt ifrån printers till efterbehandlingsutrustning. Ett unikt koncept skulle jag säga.

Printer i fokus

Bland nyheterna som visas på mässan lyfter Robert Johansson fram Over Print AP1170 från Postmark. Med den integrerade friktionsmataren, det justerbara mottagningsfacket och vakuumtransportören kan man få en allt i allo-lösning för utskrift. AP1170 har också en utdragbar design som gör att större media kan matas in under skrivhuvudet när matningsbredden på 20 tum inte är tillräcklig.

– Vi hoppas kunna nå förpackningssidan genom att medverka på mässan, säger Robert Johansson.

Mässa i april

I Sigraphics monter kommer man även visa upp OKI-skrivaren 9542 med skärbord.

Sign&Print Scandinavia-mässan arrangeras 5–7 april på Kistamässan i Stockholm. Besökare registrerar sig gratis på mässans sajt.

 

Läs vidare

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
Speedmaster_XL_106_21k_5-2048x1365x

Världspremiär på drupa för Xeikons nya etikettpress

Xeikon kommer att ha en världspremiär på drupa 2024. Det är en etikettpress som trycker med en, ny, egenutvecklad bläckserie.
Untitled Design - 1

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment på Drupa

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV-kollage-1536x1024x

Sexton förädlingsmöjligheter i en maskin

Scodix utvecklar sin dekoreringsteknik och kan nu erbjuda sexton olika dekoreringsalternativ i en och samma maskin. På Drupa kan man ta del av tekniken i företagets monter.
scodixx

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}