Handdator för Android och Windows

PUBLICERAD: 9 oktober 2013
UPPDATERAD: 24 januari

Intermec CN 51 - low

Intermec lanserar sin första robusta handdator för Android och Windows

Intermec, som numera ingår i Honeywell Scanning & Mobility, lanserar handdatorn CN51 med branschens bästa prestanda – företagets första produkt för Android eller Windows operativsystem i samma enhet. Denna flexibla och användarvänliga nästa generations mobila datorlösning är utvecklad för bruk inom vid butiksleveranser, transporter, logistik och fältverksamhet.

–      Med stöd för både Windows och Android visar CN51 vårt innovativa engagemang och vår förmåga att möta behov hos företag med ett globalt arbetsfält, säger Peter Fehl, vice president for global marketing på Honeywell Scanning & Mobility.

CN51s stora multi-touchskärm är läsbar utomhus och har plats för både signaturer och läsning med färre scrollningar vilket bidrar till ökad produktivitet. Intermecs nya handdator är utrustad med den senaste batteritekniken, som räcker ett helt 12-timmars skift eller mer utan avbrott.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Senaste nytt

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

World Packaging Organization och AIPIA i smart samarbete

WPO, World Packaging Organization, och AIPIA har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), för att främja sitt samarbete för att dela idéer om smarta förpackningar och den vetenskap som ligger till grund för det.
WPO AIPIAx