Han blir ordförande för Interpack 2023

PUBLICERAD: 21 december 2021
UPPDATERAD: 24 januari

Markus Rustler tar rodret för förpackningsmässan Interpack 2023:
– Den kommande upplagan av interpack kommer bli en riktigt speciell sådan.

Markus Rustler, ny ordförande för Interpack-mässan. Foto: Pressbild

Markus Rustler var tidigare utsedd till vice ordförande för interpack 2020, som på grund av coronapandemin först flyttades till februari 2021, men sedan ställdes in helt. Nu har den rådgivande komittén för Interpack gett honom förtroende att inneha ordförandeposten för förpackningsmässan.

Mässa i Düsseldorf

Mässan arrangeras på Messe Düsseldorf i Tyskland, 4–10 maj 2023.

– Jag är glad att alla har gett mig sitt förtroende att vara president för Interpack. Den kommande upplagan av interpack kommer bli en riktigt speciell sådan, säger han i ett pressmeddelande och fortsätter:

– I slutändan fick företagen inom den internationella förpackningsindustrin och relaterad processindustri klara sig utan den senaste upplagan av denna betydande mässa på grund av pandemin, och de längtar efter att se sina kunder live och träffas personligen för att generera nya leads, konstaterar Markus Rustler.

Vd för maskintillverkare

Markus Rustler är till vardags ordförande och vd för tillverkaren av förpackningsmaskiner, Theegarten-Pactec, beläget i Dresden. Rustler efterträder Multivacs vd Christian Traumann. Han, tillsammans med Roland Strassburger, vd för Schütz, blir istället viceordförande för interpack 2023.

Efter att mässan ställdes in i februari 2021 har arbetet pågått med att omboka alla anmälda utställare till 2023. På grund av detta är nästan all tillgänglig monteryta nästan fullbokad, även om det fortfarande går att göra anmälningar, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

Läs vidare

Packnews ger dig kostnadsfri entré till Fachpack 2024

Packnews kan nu erbjuda kostnadsfri entré till Fachpack i Nürnberg i höst.
Messegeschehen / Fair activities in general

Nu öppnar Drupa - här är arton tips på vad du kan se på mässan

För första gången sedan år 2016 är det dags för Drupa i Düsseldorf igen. Jättemässan kommer efter så många år att ha mängder av nyheter att presentera, inte minst nyheter med intresse för förpackningsindustrin. Det är inte för inte som mässan allt oftare kalla för Drupack. Här finna lite tips på vad du som besökare kan se på mässan. Packnews kommer naturligtvis att finnas på plats på mässan.
DRUPA24_01x

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x