Hälsar utställare på Empack välkomna till nyhetsbrevet

PUBLICERAD: 5 april 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Easyfairs Jennie Malmö

Pack + Plast med nyhetsbrevet Pack-online.se är mediapartner till mässan Empack, som arrangeras till hösten i Stockholm. Arrangör är EasyFairs.

– Mässan är nästan fulltecknad. Jag räknar med att det kommer att vara helt slutsålt och inte en enda plats kommer att finnas kvar när vi går på semester, säger Jennie Heidenfors, projektledare för Empack.

Med start denna vecka kommer alla som ställer ut på Empack i Stockholm i höst att få ett exemplar av nyhetsbrevet Pack-online.se i sin inbox varje fredag. Utställarna kommer också att få ett eget exemplar av den tryckta tidning Pack + Plast om de inte redan står med på abonnemangslistan.

I en kommentar säger redaktionen: Vi ger er denna service för att alla ska ha vår tidning i åtanke när man vill nå så många som möjligt i branschen. Vi har störst spridning  bland de tryckta förpackningstidningarna i Sverige så vi når en bred målgrupp. Vårt motto är:

Inspiration till branschen

 

 

Läs vidare

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Branschmässa bjuder in till förpackningsseminarier

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar, 5–7 april, blir välfyllda med intressanta seminarier. I förpackningsspåret finns bland andra Skanem Sveriges vd Desirée Erlingsson som redogör för ett projekt där smarta förpackningar uppnås genom digitala vattenmärken. Oskar Lingqvist, global chef på McKinsey kommer att tala under rubriken ”Next Normal” i förpackningsindustrin.
Kollage-2022-2

Nu blir det grafisk mässa i april

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia, som även bjuder på en hel del utställare inom förpackning, har fått nya datum – 5–7 april.
massbild

Senaste nytt

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx

EU vägleder kring bioplast i ramdokument

I ett ramdokument reder EU-kommissionen ut begreppen kring biobaserad, komposterbar och biologiskt nedbrytbar plast, och ger vägledning kring när och hur de ska användas
kompost