Hälsar utställare på Empack välkomna till nyhetsbrevet

PUBLICERAD: 5 april 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Easyfairs Jennie Malmö

Pack + Plast med nyhetsbrevet Pack-online.se är mediapartner till mässan Empack, som arrangeras till hösten i Stockholm. Arrangör är EasyFairs.

– Mässan är nästan fulltecknad. Jag räknar med att det kommer att vara helt slutsålt och inte en enda plats kommer att finnas kvar när vi går på semester, säger Jennie Heidenfors, projektledare för Empack.

Med start denna vecka kommer alla som ställer ut på Empack i Stockholm i höst att få ett exemplar av nyhetsbrevet Pack-online.se i sin inbox varje fredag. Utställarna kommer också att få ett eget exemplar av den tryckta tidning Pack + Plast om de inte redan står med på abonnemangslistan.

I en kommentar säger redaktionen: Vi ger er denna service för att alla ska ha vår tidning i åtanke när man vill nå så många som möjligt i branschen. Vi har störst spridning  bland de tryckta förpackningstidningarna i Sverige så vi når en bred målgrupp. Vårt motto är:

Inspiration till branschen

 

 

Läs vidare

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Senaste nytt

Fler smarta och intelligenta förpackningar

Del två av rapporten från  AIPIAs, Active & Intelligent Packaging Industry Association, konferens och utställning i Amsterdam.
AIPIA overzichtx

Gaia Biomaterial gjorde ölmuggarna på F1-finalen komposterbara

Vid F1-finalen i Abu Dhabi nyligen stod Helsingborgsföretaget Gaia Biomaterials för en unik del av evenemangets hållbarhetssatsning.
GAIAxx

AIPIA etablerar One-stop shop för Smart Food Chain

Det fanns många nyheter på AIPIA, Active & Intelligent Packaging Industry Associations, tolfte konferens i Amsterdam nyligen. Packnews rapporterar.
AIPIA overzichtx

LEGO ersätter plastpåsar med papperspåsar

Hos LEGO pågår arbetet med att ersätta plastpåsar i förpackningar med pappersbaserade. Ett jobb som varit omfattande.
LEGOx