Förpackningsmässa i ny unik förpackning!

PUBLICERAD: 12 oktober 2015
UPPDATERAD: 12 oktober

2016 sätter Easyfairs ner foten i FörpackningsSverige genom lanseringen av 3 nya mässor; Label & Print, Packaging Innovations och Luxury Packaging. Tillsammans med den etablerade och framgångsrika mässan Empack bildar de Nordens största och mest heltäckande mötesplats för förpackningsbranschen 2016.

Ovanstående mässor är en del av Easyfairs förpackningsfamilj som är Europas största nätverk av förpackningsmässor med totalt 32 event i 16 städer i 11 länder. En global mötesplats för leverantörer och inköpare inom förpackningsindustrin, med lokal förankring.

Empack – Mässan där bl.a. förpackningstekniker, chefsingenjörer, driftschefer, produktionschefer kan investera i förpackningsmaskiner, industriförpackningar, transporttjänster, robotlösningar, logistikutrustning, automationslösningar etc.

Label & Print – Allt inom digitalt tryck, litografi, djuptryck, flexografi, etikettering- och märkutrustning, 3D print och aktiva intelligenta förpackningar.

Packaging Innovations – innovativa material, smarta förpackningslösningar, ny förpackningsutveckling etc.

Luxury Packaging – Nordens enda event med 100% fokus på exklusiva förpackningar och varumärkesbyggande. Hit kan brand managers, förpackningsdesigners, varumärkeschefer och chefsdesigners inspireras och investera i de senaste innovationerna, trenderna, teknikerna och produkterna inom lyxförpackningar.

– Det känns otroligt kul att lansera ovan och att nu Norden också får ta del av samtliga varumärken inom Easyfairs framgångsrika förpackningsportfölj, säger Jennie Heidenfors, ansvarig för Easyfairs förpackningsmässor i Norden.

Easyfairs är Europas ledande arrangör av tids- och kostnadseffektiva fackmässor. Mässorna pågår i två dagar och riktar sig enbart till inköpare och beslutsfattare. Easyfairs har sitt huvudkontor i Bryssel och genomför årligen ca 100 mässor i 16 olika länder.

Läs vidare

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina Gallix

Dags för PacTec i Helsingfors denna vecka

Den 13 mars öppnar mässan PacTec på Messekeskus, det vill säga Mässcentrum, i Helsingfors. PacTec har sällskap av mässorna FoodTec och PlastExpo Nordic samt även Sign, Print & Promotion som vänder sig till den grafiska industrin.
messukeskus-kylla-vastuullisia-tapahtumia-1

Scanpack firar 60 år med extra allt

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Mässan fyller 60 år.
Monika Ölund och Anna Lena Friberg, Scanpackx

Vinnarna i Packnorth Award 2023 prisades på Empack

Unknown-3-900x600

Senaste nytt

Metsä Boards falskartongmaskin är nu störst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, invigde sin uppgraderade falskartongmaskin i Husum, Sverige, den 11 april.
Ribbon has been cutx

kp lanserar livsmedelstråg av etthundra procent återvunnet material

Klöckner Pentaplast (kp) har lanserat de första livsmedelstrågen bestående av etthundra procent återvunnen PET (rPET) som uteslutande kommer från tråg.
KP trayx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Yngre vuxna mer intresserade av hållbara förpackningslösningar

Enligt plastförpackningsjätten ALPLA:s ”2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey”, prioriterar yngre shoppare (18-34 år) hållbara förpackningar till den grad att de är villiga att spendera mer, resa längre och göra andra extra ansträngningar för att säkerställa att deras inköp inkluderar miljövänliga vänlig förpackning.
alplax