Fjärrövervakning med radiologgers

PUBLICERAD: 30 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Intab - low

Lång räckvidd, användarvänligt webbinterface och ett brett utbud med radiologgers gör Intab Wireless System till ett mångsidigt fjärrövervakningssystem. Höstens nyhet är robusta, tryckkompenserade kapslingar för mätningar i tuffa miljöer.

Att kapslingen är tryckkompenserad är bra i fuktiga miljöer. Även med en hög IP-klass finns det nämligen risk att fukt tränger in i kapslingen på grund av tryckskillnaden.

Intab Wireless System är ett mångsidigt system för fjärrövervakning. Valen är många, både när det gäller mätstorheter och hur man vill läsa av sina mätningar. Trådlösa radiologgers skickar mätdata till en basstation. Basstationen sänder i sin tur vidare all mätdata till exempelvis en webbserver. Användaren kan sedan följa sin mätning online. I det användarvänliga gränssnittet finns möjlighet att lägga in planritningar/processdiagram, skapa mailrapporter, exportera mätdata och få larm via SMS eller e-post.
Räckvidden mellan sensor och basstation är upp till en kilometer. Vid behov kan räckvidden förlängas med hjälp av räckviddsförlängare.

Förutom den tryckkompenserade kapslingen finns möjlighet att få radiologgrarna i diskreta inomhuskapslingar eller tåliga IP65-kapslingar. Intab Interface-Teknik har ett brett utbud av dataloggers och fjärrmätare för många mätområden. Professionella lösningar skräddarsys för att passa varje enskild användare.

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Anna Elgh väljer att lämna vd-posten

Svenska Retursystems styrelse har inlett processen med att rekrytera en ny vd. Anna Elgh väljer att träda av efter nio år på posten.
SvenskaRetursystemAnnaElgh

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex