Fjärrövervakning med radiologgers

PUBLICERAD: 30 september 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Intab - low

Lång räckvidd, användarvänligt webbinterface och ett brett utbud med radiologgers gör Intab Wireless System till ett mångsidigt fjärrövervakningssystem. Höstens nyhet är robusta, tryckkompenserade kapslingar för mätningar i tuffa miljöer.

Att kapslingen är tryckkompenserad är bra i fuktiga miljöer. Även med en hög IP-klass finns det nämligen risk att fukt tränger in i kapslingen på grund av tryckskillnaden.

Intab Wireless System är ett mångsidigt system för fjärrövervakning. Valen är många, både när det gäller mätstorheter och hur man vill läsa av sina mätningar. Trådlösa radiologgers skickar mätdata till en basstation. Basstationen sänder i sin tur vidare all mätdata till exempelvis en webbserver. Användaren kan sedan följa sin mätning online. I det användarvänliga gränssnittet finns möjlighet att lägga in planritningar/processdiagram, skapa mailrapporter, exportera mätdata och få larm via SMS eller e-post.
Räckvidden mellan sensor och basstation är upp till en kilometer. Vid behov kan räckvidden förlängas med hjälp av räckviddsförlängare.

Förutom den tryckkompenserade kapslingen finns möjlighet att få radiologgrarna i diskreta inomhuskapslingar eller tåliga IP65-kapslingar. Intab Interface-Teknik har ett brett utbud av dataloggers och fjärrmätare för många mätområden. Professionella lösningar skräddarsys för att passa varje enskild användare.

Läs vidare

Robotmässan R24 i Odense gav en bred bild av möjligheterna med robotar

På den stora robotmässan i Odense, R24, nyligen, fick man en bred inblick i robotarnas möjligheter i modern produktion, till exempel inom förpacknings- och grafisk industri.
R24-01x

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}