På webben: Få koll på e-handelsjätten

PUBLICERAD: 2 juni 2020
UPPDATERAD: 24 januari
Smurfit Kappa bjuder in till ett webbinarium som synar Amazons förpackningskriterier.

11 juni hålls föredrag på webben om hur man som leverantör får sina förpackningar att leva upp till e-handelsjätten Amazons förpackningskriterier.

Förstå Amazons förpackningskriterier: Insikter i ”Frustration-Free Packaging”. Det är ämnet i ett webbinarium som arrangeras av förpackningstillverkaren Smurfit Kappa 11 juni. Företaget kommer att dela med sig av praktiska riktlinjer om vilka krav e-handelsjätten ställer på sina leverantörer när det kommer till förpackningskriterier.

En djupgående guide

Smurfit Kappa baserar sin kunskap och sin erfarenhet i ämnet på sitt ISTA-certifierade labb. Webbinariet pågår i 45 minuter och kommer enligt ett pressmeddelande att ge en djupgående guide om hur man följer Amazons ”Frustration-free Packaging” och varför e-handlare behöver känna till deras kriterier.

Tillgängliga för support

En annan fråga som tas upp är hur man i nästa steg säkerställer att förpackningen får rätt certifiering. Smurfit Kappa finns även tillgängliga för att ge support och hoppas i förlängningen att att webbinariet ska leda till att företag vill boka in workshops för att skräddarsy just sina behov.

Hålls på svenska

Webbinariet hålls på svenska och medverkar gör Lina Andreasson, Innovation & insight manager, Stefan Engblom, Technical account manager och kvalitets- och miljöchefen Anna Stenström.

Läs vidare

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Affären gjordes på Drupa och installationen blir den första i Norden.
jetvranish

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1972

I Nord Emballage årgång 1972 gick Gad Rausing från Tetra Pak till försvar av teknikens möjligheter för att ta hand om det kommunala avfallet.
gadx

HP kommer till Drupa med tre nyckelord

Nyckelorden för HP på Drupa är automation, integration och hållbarhet, ord som de kommer att ta itu med via tre teknologier.
drupa24_hpx

Senaste nytt

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
01_Hero_Lessebo Texture_Close-up paper texture Morocco_Photo by Carl Anderx

Grathwol vill vinna Packnorth Award 2024 med en monomaterialbaserad PET-burk

Det danska företaget Grathwol konstaterar att man är först i världen med att kunna tillverka ett lock av PET till en burk av samma material. Det kan verka som att det borde vara enkelt, men det finns flera problem. Genom att man löst detta kan man nu erbjuda en monomateriallösning som underlättar återvinning. Naturligtvis vill man vinna ett pris i Packnorth Award 2024.
Påsk

Dags för branschen att sponsra framtidens medarbetare – Åke Sahlins Stipendiefond behöver fyllas på

Den har varit ett faktum i förpackningsbranschen i snart femtio år men samtidigt varit ganska anonym. Åke Sahlins Stipendiefond har genom åren hjälpt förpackningsstuderande ekonomiskt. Nu börjar kapitalet bli magert, det är dags för branschen att bidra med lite stöd till fonden!
Giltiga sedlarx

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnews Award kommer nu in till Packnews i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x