Expanderar och flyttar till nya lokaler

PUBLICERAD: 19 oktober 2016
UPPDATERAD: 19 oktober

StrongPoint Labels har mångårig erfarenhet av etikettproduktion och vet hur viktigt det är att leverera högkvalitativa etiketter till kunderna i rätt tid och till rätt plats. Etiketterna kan hjälpa till att sälja mer.

– Satsa därför rätt när du väljer etikettleverantör och ta din etikett ett steg längre, säger företaget i ett pressmeddelande.

Företaget har sitt digitala tryckeri i Arlöv utanför Malmö och kan nu informera att man kommer att flytta till nya lokaler inom de närmsta veckorna. Den nya anläggningen ligger i närheten av nuvarande anläggning, och den har nu omfattande renoverats för att passa verksamheten.

– Vår nya anläggning ger oss ännu bättre effektivitet och flexibilitet för att fortsätta möta våra kunders krav, säger Senior Vice President & Managing Director Leif Persson.

– Vi kommer även att flytta ner vår produktion som vi idag har i vår anläggning i Mölndal utanför Göteborg. Detta kommer göras successivt under Q1 2017 och innebär att vi samlar alla vår produktion under ett enda tak. För er som kunder kommer detta innebära bättre effektivitet och logistik för att vi även i framtiden ska kunna vara ett av de ledande etikettryckerierna i Sverige. Vi kommer dock ha kvar ett försäljnings- och marknadskontor i Mölndal.

Läs vidare

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Etikettföretag gör förvärv i Tyskland

Nordvalls Etikett förvärvar tyska familjeföretaget Kölle Etiketten. Sedan 2021 äger Nordvalls även engelska Watermill Press. Därmed etablerar de nu sin andra produktionsenhet utanför Sverige.
Patrik-Jenemark

Etiketter: ”Övergången från analogt till digitalt fortsätter”

Digital etikettproduktion har blivit det normala. Carsten Bamberg, affärsutvecklingschef på Konica Minolta ger sin syn på etikettåret 2023 som han menar präglas av en fortsatt stark trend mot ökat digitaltryck.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

De går samman för lösning till förpackningsindustrin

Två leverantörer av mjukvarulösningar för förpackningsindustrin har gått samman för att leverera ett nytt molnbaserat integrerat MIS- och prepresssystem.
Esko-Printvis

Senaste nytt

Kinesiska forskare har utvecklat ett nytt glasmaterial

Kina har en forskargrupp utvecklat ett nytt, hållbart glas som är av stort intresse för förpackningsindustrin.
innovation

Zoégas förpackningar anpassas för återvinning

Nestlé har anpassat hela Zoégas Professionals sortiment för återvinning.
z2

Orkla har överklagat förbudet mot Grummes förpackning

Orkla, som äger varumärket Grumme har nu överklagat Kemikalieinspektionens förbud mot deras nya förpackning.
Orklany

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006