Expanderar och flyttar till nya lokaler

PUBLICERAD: 19 oktober 2016
UPPDATERAD: 19 oktober

StrongPoint Labels har mångårig erfarenhet av etikettproduktion och vet hur viktigt det är att leverera högkvalitativa etiketter till kunderna i rätt tid och till rätt plats. Etiketterna kan hjälpa till att sälja mer.

– Satsa därför rätt när du väljer etikettleverantör och ta din etikett ett steg längre, säger företaget i ett pressmeddelande.

Företaget har sitt digitala tryckeri i Arlöv utanför Malmö och kan nu informera att man kommer att flytta till nya lokaler inom de närmsta veckorna. Den nya anläggningen ligger i närheten av nuvarande anläggning, och den har nu omfattande renoverats för att passa verksamheten.

– Vår nya anläggning ger oss ännu bättre effektivitet och flexibilitet för att fortsätta möta våra kunders krav, säger Senior Vice President & Managing Director Leif Persson.

– Vi kommer även att flytta ner vår produktion som vi idag har i vår anläggning i Mölndal utanför Göteborg. Detta kommer göras successivt under Q1 2017 och innebär att vi samlar alla vår produktion under ett enda tak. För er som kunder kommer detta innebära bättre effektivitet och logistik för att vi även i framtiden ska kunna vara ett av de ledande etikettryckerierna i Sverige. Vi kommer dock ha kvar ett försäljnings- och marknadskontor i Mölndal.

Läs vidare

Etikettmarknaden föll tjugofem procent förra året men växer igen

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

CCL Industries öppnar ny sleevetillverkning

CCL Industries som tillverkar specialetiketter, säkerhets- och förpackningslösningar, har officiellt öppnat sin nya etiketthub i Dornbirn, Österrike, och slutfört flytten från tyska Hohenems.
CCL-Dornbirn_27_by_Marcel_Hagen-studio22-768x512x

Digital etikettpress för lite mindre företag

Xeikon har nyligen lanserat en etikettpress, Label Discovery Panther, som är tänkt att fungera som en instegspress hos de lite mindre etikettillverkarna.
xeikon_pantherdiscovery

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}