Empack öppnar i Norge

PUBLICERAD: 28 april 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Easyfairs Empack Norge
Efter den framgångsrika premiären 2015 flyttar Easyfairs förpackningsmässa Empack in på Norges Varemesse igen den 17-18 februari 2016. Hit kommer Norges främsta inköpare av pack och emballagelösningar för att hitta sina framtida leverantörer och planera sina inköp.

Under två intensiva dagar skapas en mötesplats där försäljning står i fokus. Arrengören utlovar att utställare får en tydlig och hög ROI och kan göra mer business på mässan än vad som hade gjorts under flera månader med traditionella kundbesök. 2015 gjorde 80% av utställarna affärer direkt på mässgolvet och 90% av besökarna ansvarade för eller påverkade inköp.

Mässan riktar sig mot inköpare och beslutsfattare som är mitt i en aktiv köpprocess. Besökaren kommer hit för att se nyheter, träffa nya och gamla leverantörer – och viktigast av allt, för att göra affärer.
– Säljevent med fokus på affärer
– Fler affärer på kortare tid
– Kostnadseffektivt och enkelt att ställa ut
– Säljevent där du skapar nya kontakter
– Aktiviteter som lockar köpstarka besökare,
t ex nätverksmöten, seminarier, branschfest etc.
– Rätt målgrupp – enbart beslutsfattare, inga studenter etc

Läs vidare

Scanpack i bilder

Packnorth var på plats och bevakade Scanpack, som arrangeras på Svenska mässan i Göteborg den 4-7 oktober. Här är en bildkavalkad från mässan som bjöd på innovativa material, maskiner, förpackningslösningar och mycket mer.
Scanpack

Snabba tryck på wellpapp

Konica Minolta vill visa sin bredd på Scanpack och har tagit med sig inkjetprintern PKG 675i – som kan trycka både på ark och förstansade material.
401F6C10-EA05-4606-B427-EA74F5F15708-scaled

Branschmässa bjuder in till förpackningsseminarier

Sign&Print Scandinavias tre mässdagar, 5–7 april, blir välfyllda med intressanta seminarier. I förpackningsspåret finns bland andra Skanem Sveriges vd Desirée Erlingsson som redogör för ett projekt där smarta förpackningar uppnås genom digitala vattenmärken. Oskar Lingqvist, global chef på McKinsey kommer att tala under rubriken ”Next Normal” i förpackningsindustrin.
Kollage-2022-2

Nu blir det grafisk mässa i april

Den grafiska mässan Sign&Print Scandinavia, som även bjuder på en hel del utställare inom förpackning, har fått nya datum – 5–7 april.
massbild

Senaste nytt

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620

Stora förändringar i Nordisk Bioplastförenings styrelse

När Nordisk Bioplastförening höll årsmöte den 15 mars blev det stora förändringar vid val av styrelse.
Delar av nya styrelsenx

EU vägleder kring bioplast i ramdokument

I ett ramdokument reder EU-kommissionen ut begreppen kring biobaserad, komposterbar och biologiskt nedbrytbar plast, och ger vägledning kring när och hur de ska användas
kompost