Elektroniska hyllkantsetiketter i 450 butiker

PUBLICERAD: 21 mars 2014
UPPDATERAD: 24 januari

DelfiBreece1 - low

Delfi Technologies, ledande leverantör av helt elektroniska hyllkantsetiketter i Skandinavien, meddelar att företaget nu har nått en installationsbas av 450 butiker som använder lösningen Breece System.

Breece system är idag installerat hos kunder i Danmark, Sverige, Norge, Grönland, Ungern och på Island. Kunderna finns främst bland dagligvarukedjorna, men lösningen finns även inom bygg- & elektronikbranschen samt i taxfreebutiker och bostadsföreningar vilket visar att Breece är en branschoberoende lösning.

Breece är en innovativ framtidsorienterad lösning som mycket enkelt installeras och hanteras i butik eller valfri miljö där man har behov av att effektivisera och knyta ihop information från olika kanaler, såsom t.ex Bluetooth Low Energy (BLE) med ”beacon” som är ett nytt sätt att  kommunicera med kund via smartphones etc  i butik.

-Vi upplever allt större intresse för vårt digitala Breece koncept. Det finns en växande trend att använda sig mer av de möjligheter som en korskanalstrategi ger, där man använder digitala och dynamiska displaylösningar för att hjälpa till att integrera olika kanaler och skapa samverkan mellan dessa, säger Michael Jorgensen, Division Director på Delfi Technologies A/S – Breece division.

 

Läs vidare

Digital etikettpress för lite mindre företag

Xeikon har nyligen lanserat en etikettpress, Label Discovery Panther, som är tänkt att fungera som en instegspress hos de lite mindre etikettillverkarna.
xeikon_pantherdiscovery

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Etikettföretag gör förvärv i Tyskland

Nordvalls Etikett förvärvar tyska familjeföretaget Kölle Etiketten. Sedan 2021 äger Nordvalls även engelska Watermill Press. Därmed etablerar de nu sin andra produktionsenhet utanför Sverige.
Patrik-Jenemark

Senaste nytt

Nu är Yangis torrformningsteknik redo för marknaden

Det svenska företaget Yangi, med basen i Varberg, lanserar nu sin nya och patentsökta maskinteknologiplattform för torrformade cellulosabserade förpackningar, Cellera, som man säger har potential att ersätta styva plaster i stor skala.
Yangix

Erik Blix ny VD på Nordic Carton

Malmöbaserade Nordic Carton, som tillverkar kartongförpackningar och våtlimsetiketter har anställt Erik Blix som ny VD från och med den 2 oktober.
Eric Blix 2023x

Källsortering minskade växthusgaserna med 500 000 ton

Källsortering av förpackningar i Sverige har stor effekt på utsläppen av växthusgaser. Det visar ny statistik från Förpackningsinsamlingen, FTI.
källsorteringxx

PulPac skalar upp genom att skala ner med formsprutningsteknik

PulPac lanserar en ny maskinplattform, PulPac Scala, som man säger innebär ett betydande steg i revolutionen av torrformad fiber. Scala-plattformen är baserad på formsprutning, en teknik förknippad med plastbearbetning, kombinerat med PulPacs nya  Mill-to-Web fiberenhet.
Pulpac_Scala_Front