Efter Sign&print-mässan: "Indikatorer på en stark vår"

PUBLICERAD: 14 februari 2017
UPPDATERAD: 24 januari
Visutechs digital academy lockade många till att lyssna på inbjudna föreläsare.

Johan Lidström, försäljningschef på Visutech sammanfattar Sign&Print Scandinavia med ett par ordrar samt indikatorer på en kommande stark vår. Och deras digital academy blev en succé.

Sign&Print Scandinavia- mässan är över för denna gång. Johan Lidström, försäljningschef på Visutech i Norden ser en stor framgång med deras egna digital academy som kördes live under dagarna.

– Riktigt roligt att få ta med vår akademi till mässan och bjuda besökarna på intressanta talare och ämnen. Något som var mycket uppskattat, säger Lidström.

– Sammanfattningsvis så lämnade vi mässan med ett par ordrar på både HP Latex, storformat och HP Indigo samt med flera indikatorer som tyder på en stark vår för Visutech.

Han nämner även att man kunde skönja en större optimism kring nuläget och tro på framtiden bland de civilgrafiska tryckerierna. Han berättar att det märktes i montern att det finns intresse av Visutechs tjänster och lösningar för den grafiska branschen.

– Det var stort intresse kring HP´s Latex 1500 printer, Massivit´s 3D skrivare, våra mjukvarulösningar och inte minst kring det faktum att vi hade riktig tryckpress i vår monter.
Fler besökare på mässan kan man dock alltid önska:
– Tre fulla dagar är kanske något i överkant med tanke på just antalet besökare, men totalt sett är vi nöjda med dagarna på mässan, säger Johan Lidström.

Läs vidare

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Investeringar i maskiner drivs av ökad konsumtion av förpackade livsmedel

Ökade efterfrågan på förpackade livsmedel ger ökade maskininvesteringar säger en prognos fram till år 2026.
glada påsar

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620