Digitala hyllor i konsumbutiker

PUBLICERAD: 30 januari 2014
UPPDATERAD: 24 januari

Coop-Breece - low

Konsumentföreningen Göta, som driver 47 butiker i 26 kommuner, installerar Breece epaper displayer och Breece Vision storskärmslösning hos Coop Kalmar.

Breece epaper är en multifunktionell plattform för elektroniska hyllkantsetiketter. I dag är systemet installerat i 400 butiker i Norden. Med den revolutionerande epaper teknologin ersätter man pappersetiketter i hyllan och visar all information grafiskt på displayen såsom pris, produktbeskrivningar, logotyper, nyckelhål, streckkoder, QR koder, etc.

Det är ett bra verktyg för att effektivisera och driva lönsammare butiker. Dessutom använder vi en storskärmslösningen för att skapa en bättre och snabbare överblick på vissa produkter för kunderna, säger Krister Magnusson hos KF-Göta.

Breece Vision är ett nytt område inom epaperplattformen, som lyfter lösningen med elektroniska hyllkantsetiketter till en helt ny nivå. Det är en storskärmslösning, som gör det möjlighet att koppla en eller flera produkter till en valfri TV-skärm med valfri design och uppdatera skärmen på samma sätt som med epaper displayerna. Tillsammans med den digitalaa hyllkantsetiketten är Breece Vision helt integrerade med butikssystemet.

Vi är naturligvis stolta över att konsumentföreningen Göta samt flera andra butiker i Sverige väljer Breece epaper och Breece Vision som verktyg för att driva lönsammare butiker, säger Mats Olsson, Area Manager, Delfi Technologies AB – Breece division.

 Coop-BreeceVision - low

Läs vidare

Berry och Tine introducerar förpackningar med återvunnen PP

Förpackningar av polypropen från Berry Superfos med 50 procent återvunnet material hjälper norska Tine att uppnå sin hållbarhetsstrategi.
Berry TINE PCRx

Investeringar i maskiner drivs av ökad konsumtion av förpackade livsmedel

Ökade efterfrågan på förpackade livsmedel ger ökade maskininvesteringar säger en prognos fram till år 2026.
glada påsar

Bio-PET i stället för fiber i äggförpackning

För ovanlighetens skull en nyhet som berättar om ett byte från fiber till plast.
quail-biopet-utvald

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620