Centralt avtal ger digital märkning i alla butiker

PUBLICERAD: 24 februari 2015
UPPDATERAD: 24 januari

 Delfi Coop centralt

Ett Nordiskt Coop Trading avtal ger Coops föreningar och butiker i Sverige och i Norden möjligheten att via ett centralt tecknat avtal investera i Breece in-store Communication lösningar.

Ett nordiskt inköpsavtal mellan Coop Trading och Delfi har signerats. Därmed har Coops föreningar och butiker i Sverige nu tillgång till ett centralt inköpsavtal för leverans av Breece in-store communication lösningar.

Med en cloud-baserad plattform består in-store communication lösningarna bland annat av elektroniska hyllkantsetiketter, digitala informationsskärmar samt ny teknologi för BLE Beacon kommunikation med kunderna.

Coop har ca 4,400 butiker i Danmark, Sverige, Norge och i Finland, och Delfis Breece lösning med elektroniska hyllkantsetiketter är redan idag installerat i mer än 420 Coop butiker i Norden.

– Det nya Nordiska avtalet med Coop Trading utgör grunden för framtida leveranser av Delfis in-store communication lösning till Coop butiker i Sverige, säger Michael Jörgensen, Division Director hos Delfi.

Om Coop Trading
Coop Trading är den Nordiska inköpsavdelningen för Coop i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Med inköp till mer än 13 millioner konsumenter i Norden är Coop Tradings uppgift att säkra rätt inköpsavtal till konkurrenskraftiga priser.

Om Delfi
Delfi är en av Skandinaviens ledande företag inom utveckling av innovativa och framtidssäkra lösningar för detaljhandel, logistik och sjukvård. Företaget har kontor i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien och Vietnam.

Läs vidare

Scribos och HP Indigo säkrar produkter mot piratkopiering

Scribos har etablerat ett samarbete med HP Indigo Division för med syftet att stoppa piratkopiering av produkter.
SCRIBOS_02_Wine_Spiritsx

Finkalibrerad etikettapplikator hos Domino

Salladsbuffé och en uppdaterad etikettapplikator – Domino satsade stort på sin monter på Scanpack.
yw-scaled

Lexit fortsätter expansionen i Skandinavien

Lexit Group satsar inom datafångst och digitaliseringslösningar med ytterligare ett förvärv. – Med Idnet stärker vi avsevärt vår förmåga att serva de största skandinaviska kunderna, säger vd:n Sjur Skjæveland.
Lexit-Sjur-Idnet-Peter-aug22-presse-scaled-e1660218180928

Labelexpo i april ställs in – flyttas till 2023

Den europeiska etikett- och förpackningsmässan Labelexpo Europe var planerad att genomföras 26–29 april i Bryssel. Nu meddelar arrangören att mässan flyttas fram till september 2023. Bristen på leveranser av komponenter och material i spåren av pandemin och den pågående situationen i Ukraina pekas ut som orsaker till att mässan flyttas fram.
0002377_studioVercammen

Senaste nytt

Releaf ser Sverige som en intressant marknad

Tidigare i år berättade vi om det ukrainska företaget Releaf som tillverkar pappersmaterial baserat på fallna löv i städer i Europa. Nu är de på plats på Empack.
Releafx

Mycket händer på Empacks två dagar

I dag slog årets nordiska förpackningsmässa, Empack, upp dörrarna. Under två dagar kommer ett sjuttiotal utställare att visad bredden i förpackningsindustrin.
Empack-header

PacsOn Syd förvärvar PACia

PacsOns satsning i Sydsverige  fortsätter genom att man förvärvar PACia AB i Ystad.
pacson-syd-pacia-2700x1200x

Danone tar bort etiketterna på sina småflaskor

Danone satsar på präglade plastflaskor i Actimelsortimentet.
Danonex