Butiksemballage ett led i nytt butikskoncept

PUBLICERAD: 23 november 2015
UPPDATERAD: 24 januari

Avisera JC

JC är aktuella med öppningen av nya butiken JC (ACE) i Mall of Scandinavia. Tillsammans med Avisera har JC (ACE) tagit fram butiksemballage i led med det nya butikskonceptet.

I den nya JC (ACE)-butiken läggs mer fokus på jeans och butiken innehåller bland annat ett jeansotek med ett stort urval märken. Dessutom satsar JC (ACE) på ett bredare sortiment med ett större utbud av varumärken, skor och accessoarer.

JC (ACE), bygger precis som namnet indikerar, på ett premiumkoncept med visionen att bli kundens ”number one destination’’. Tillsammans med Avisera har JC (ACE) tagit fram butiksemballage i enlighet med det nya konceptet.

– Vi på Avisera är stolta över det nya samarbetet och det supersnygga emballaget vi tagit fram tillsammans med JC, säger marknadschef Mariella Lundgren, Avisera.

Butiksemballaget har en unik design och innehåller presentkortsaskar, presentkartonger, samt bärkassar i både papper och plast. Samtliga produkter är färgmatchade och har ett tryck i matt silverfolie.

Avisera har levererat förpackningslösningar till framgångsrika företag och organisationer under 20 år. I sortimentet finns allt från bärkassar, påsar, butiksemballage, förpackningar, e-handelsemballage och etiketter till packtejp, och pärmar. Avisera står för trygghet, exakta leveranser och hög kvalitet till rätt pris.

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Här är de nominerade i Packnorth Award 2023

mirko-fabian-htm4OxeJaC0-unsplash

Sveriges mest köpta bil fyller 70 år och har blivit ”grön”

Godisprodukten ”Ahlgrens bilar” kallas ”Sveriges mest köpta bil” – i år fyller den 70 år och har samtidigt fått ny design och en förpackning som till stor del består av ”grön” bioplast.
bilar-plantpack-utvald

Cirkulär förpackningslösning testas på Circle K

För att minska mängden engångsartiklar testar Circle K tillsammans med Panter och Tingstad ett cirkulärt system, där kunderna erbjuds att låna matlådor och muggar för sin takeaway-mat.
Circle K

Fiberflaska som är redo för industriell produktion

Flaskor av fiber är ett område som intresserar många utvecklare och titt som tätt kommer information om nya produkter. Däremot ser man inte mycket av dem på marknaden. På nyligen avslutade Pack Expo i Las Vegas visades ett alternativ.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx