Bjuder in till kreativ halvdag

PUBLICERAD: 3 februari 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Nordvalls etikettryck

Onsdagen den 16 mars bjuder Nordvalls in till en kreativ halvdag på produktionsanläggningen i Sjöbo! Företaget visar alla spännande möjligheter som finns med den digitala trycktekniken och ger nya idéer på hur kunden kan få sina produkter att sticka ut.

Dagen till ära har Nordvalls bjudit in intressanta gästföreläsare från HP Indigo och en rundvandring arrangeras i produktionsanläggningen. Besökarna får även möjlighet att se Sveriges modernaste digitalavdelning för etiketter, säger Nordvals.

– Här producerar vi både korta och långa serier, med hög kvalitet och snabb leverans. För att skapa snygga effekter på dina etiketter kan vi trycka hotfoil och embossing, för att nämna ett par exempel! För dig som jobbar med varumärken är detta ett tillfälle du inte får missa, säger Caroline Dahl.

– Datumet är alltså onsdagen den 16 mars, från 12.00 till ca 17.00. Givetvis är det kostnadsfritt och vi bjuder en fräsch lunchbuffé! Vi håller hus på Planteringsgatan 46 i Sjöbo, avslutar Caroline Dahl, Nordvalls, som tar emot intresseanmälningar.

Läs vidare

Uppköp: Nordvalls förvärvar Lexit Groups etikettverksamhet

Affären innebär ett övertagande av Lexit Groups verksamheter i Sverige och Norge. Enligt Nordvalls gör förvärvet dem till Skandinaviens ledande leverantör av etiketter.
FotoJet (2)

Etikettföretag gör förvärv i Tyskland

Nordvalls Etikett förvärvar tyska familjeföretaget Kölle Etiketten. Sedan 2021 äger Nordvalls även engelska Watermill Press. Därmed etablerar de nu sin andra produktionsenhet utanför Sverige.
Patrik-Jenemark

Etiketter: ”Övergången från analogt till digitalt fortsätter”

Digital etikettproduktion har blivit det normala. Carsten Bamberg, affärsutvecklingschef på Konica Minolta ger sin syn på etikettåret 2023 som han menar präglas av en fortsatt stark trend mot ökat digitaltryck.
Carsten_Bamberg-1024x768-1

De går samman för lösning till förpackningsindustrin

Två leverantörer av mjukvarulösningar för förpackningsindustrin har gått samman för att leverera ett nytt molnbaserat integrerat MIS- och prepresssystem.
Esko-Printvis

Senaste nytt

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006

Sverige samlar in fler plastförpackningar enligt FTI

Vi blir allt bättre på att samla in förpackningar i Sverige. Sedan år 2018 har mängden ökat med femton procent. Inte minst är det plastförpackningar som vi hanterar bättre.
FTI pressbild

Världens största kraftlinermaskin startad hos SCA Obbola

Världens största maskin för tillverkning av kraftliner har nu tagits i drift hos SCA i västerbottniska Obbola, utanför Umeå.
_MG_

Ny serie trågpackare från Multivac premiärvisas på interpack

De nya trågpackarna från Multivac i TX6-serien är ett komplement i TX-serien som lanserades år 2019 med den helautomatiska TX 710.
TX 620