Anställer servicetekniker

PUBLICERAD: 2 september 2014
UPPDATERAD: 31 januari

Pack design Kenny EdinKenny Edin

Lundbaserade företaget Packdesign som är specialiserad på att konstruera, tillverka och installera alla typer av tillbehör och verktyg till förpackningsmaskiner ökar nu sin verksamhet ytterligare genom att anställa en servicetekniker.

. Första september börjar Kenny Edin på Packdesign. Han har arbetat som servicetekniker inom förpackningsindustrin i snart 15 år och har en gedigen erfaranhet av förpackningsmaskiner.

-Jag är väldigt glad att Kenny Edin börjar hos oss på Packdesign” säger Roger Kalitta, konstruktör och delägare i företaget.

– Den senaste tiden försäljningsökning av nya och begagnade förpackningsmaskiner gör att vi behöver öka vår installations- och servicekapacitet. Vi är i stort behov att utöka vår personal på servicesidan så vi kan ta hand om alla våra kunder som förutom nya verktyg och tillbehör till sin förpackningsmaskin vill att vi tar hand om servicen. Med Kennys erfarenhet och kunskap är vi redo att ta oss an fler serviceuppdrag vilket är fantastiskt roligt, avslutar Roger.

Packdesign AB som startades 2010 av Magnus Jönsson, är i huvudsak verksamt inom förpackningsindustrin, har fokus på att bistå kunden genom hela kedjan. Från att designa en ny förpackning, konstruera och tillverka maskintillbehören, till att sedan installera och hjälpa kunden driftsätta sin nya förpackning. Packdesign kan idag rita och konstruera verktyg och andra tillbehör till alla typer av förpackningsmaskiner.

Läs vidare

Konica Minolta och Fujifilm ingår strategisk allians?

Konica Minolta och Fujifilm Business Innovation Corp. meddelar att de har undertecknat ett samförståndsavtal för att utforska möjligheter för en strategisk allians.
fuji-konicax

Metsä Board moderniserar Simpele kartongbruk

Metsä Board har fattat ett investeringsbeslut att förnya falskartongmaskinen i Simpele i Finland, vilket kommer att förbättra kvaliteten på falskartong och öka produktionseffektiviteten.
Metsä Board Simpele_winterx

Här får plastförpackningar skulden igen

I de flesta fall blir vi glada när media skriver om oss och plaståtervinning. Men nu har det blivit väldigt fel skriver Svensk Plaståtervinning på LinkedIn. Det handlar om en artikel som blandar ihop plastförpackningar med övrigt plastavfall. Så här skriver Svensk Plaståtervinning.
Aftonx

Arvid Sundblad lämnar Fiskeby Board

Efter närmare sex år som vd för Fiskeby Board lämnar nu Arvid Sundblad företaget.
Fiskeby-4x-768x512felx

Senaste nytt

Treform testar havsplast med perfekt resultat

Treform i Landskrona sjösätter ett nytt projekt och testar "havsplast".
beach

Great Earth först på marknaden med fiberbaserad förslutning från BOC

Nu kommersialiseras Blue Ocean Closures intressanta skruvförslutningar baserade på fiber. Sverigebaserade Great Earth är första kund.
GEBOC-product1-1024x683-1000x1400x

Konica Minolta och Fujifilm ingår strategisk allians?

Konica Minolta och Fujifilm Business Innovation Corp. meddelar att de har undertecknat ett samförståndsavtal för att utforska möjligheter för en strategisk allians.
fuji-konicax

Xeikon visar innovationer inom nyckelsegment på Drupa

Xeikon, som är en del av Flint Group, erbjuder digitala lösningar för såväl den grafiska industrin som förpackningsbranschen. På Drupa visas de senaste innovationerna inom dessa segment.
SV-kollage-1536x1024x