Anställer servicetekniker

PUBLICERAD: 2 september 2014
UPPDATERAD: 31 januari

Pack design Kenny EdinKenny Edin

Lundbaserade företaget Packdesign som är specialiserad på att konstruera, tillverka och installera alla typer av tillbehör och verktyg till förpackningsmaskiner ökar nu sin verksamhet ytterligare genom att anställa en servicetekniker.

. Första september börjar Kenny Edin på Packdesign. Han har arbetat som servicetekniker inom förpackningsindustrin i snart 15 år och har en gedigen erfaranhet av förpackningsmaskiner.

-Jag är väldigt glad att Kenny Edin börjar hos oss på Packdesign” säger Roger Kalitta, konstruktör och delägare i företaget.

– Den senaste tiden försäljningsökning av nya och begagnade förpackningsmaskiner gör att vi behöver öka vår installations- och servicekapacitet. Vi är i stort behov att utöka vår personal på servicesidan så vi kan ta hand om alla våra kunder som förutom nya verktyg och tillbehör till sin förpackningsmaskin vill att vi tar hand om servicen. Med Kennys erfarenhet och kunskap är vi redo att ta oss an fler serviceuppdrag vilket är fantastiskt roligt, avslutar Roger.

Packdesign AB som startades 2010 av Magnus Jönsson, är i huvudsak verksamt inom förpackningsindustrin, har fokus på att bistå kunden genom hela kedjan. Från att designa en ny förpackning, konstruera och tillverka maskintillbehören, till att sedan installera och hjälpa kunden driftsätta sin nya förpackning. Packdesign kan idag rita och konstruera verktyg och andra tillbehör till alla typer av förpackningsmaskiner.

Läs vidare

Billerud stoppar konverteringen av pappersbruket i Escanaba i Michigan

Billeruds styrelse har beslutat att avbryta planerna på att konvertera bruket i Escanaba till produktion av förpackningskartong. Bolaget kommer istället fokusera på att stegvis skifta produktmixen i Nordamerika mot förpackningsmaterial med en måttlig investeringsnivå.
Escax

PulPac och Optipack i samarbete för att sätta färg på produkter av torrformad fiber

PulPac och OptiPack i Sunne, leverantör av förpackningstryck och barriärlösningar har inlett ett samarbete. Partnerskapet syftar till att öppna upp nya möjligheter för skräddarsydda Dry Moulded Fiber-förpackningar.
PulPac_Optipack_samplex

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Oro i den grafiska industrin när för få utbildas

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar. Det framgår av en ny rekryteringsrapport från Grafiska Företagen.
evax

Senaste nytt

Diageo testar pappersflaska tillverkad av PulPac på festival i Barcelona

I samarbete med PA Consulting, som är en del av Bottle Collective med PA och svenska PulPac, testar Diageo en Dry Molded Fiber-flaska som till nittio procent består av papper, med en tunn plastliner och en folieförsegling.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottles

Packnews fyller 90 år - vi ser tillbaka på 1965

Packnews fyller 90 år i år. Vi gör lite nedslag i olika år och kan ibland konstatera att inte så mycket verkar ha hänt i branschen inom vissa områden.
Påsex

Återanvändbara biobaserade muggar från Sulapac hos Burger King

Restel, ett finskt restaurang- och cateringföretag, startar en pilot med återanvändbara dryckesmuggar gjorda av biobaserat och återvinningsbart Sulapacmaterial i utvalda restauranger, inklusive två Burger King restauranger.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

Stolta som tuppar och hoppas vinna Packnorth Award 2024

Finska Oy Orapac AB sällar sig till raden av företag som vill vinna Packnorth Award 2024. Greenbox, är i grunden en enkel konstruktion, en låda med lock, men den är baserad helt på återvunnet fibermaterial och har isoleringsegenskaper mot både värme och kyla som man säger överträffar en EPS-förpackning.
{"capture_mode":"AutoModule","faces":[]}