PUBLICERAD: 19 september 2013
UPPDATERAD: 24 januari

Intab Sms-larm3
Intabs batteridrivna SMS-larm finns för temperatur eller händelse. Larmet är enkelt att använda och konfigureras genom några få SMS. Om enheten används med medföljande nätadapter skickas även meddelande då strömmen går och när den kommer tillbaka.

Temperaturlarmet har ett brett användningsområde, bland annat inom industri och i lager där temperaturkontroll är nödvändig. Även vid mätning vid transport, i processer, kylar, frysar och sommarstugor är SMS-larmet användbart. Enheten larmar då inställda temperaturnivåer över- eller underskrids. Händelselarmet skickar meddelande då status för portarna öppen eller sluten ändras.

Om så önskas genererar Intabs SMS-larm ett meddelande varje vecka för att visa att det fortfarande är aktivt. Varningsmeddelande skickas även när batterinivån är låg. Larmet är prisvärt och enkelt att använda.

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

Hon tar över vd-stolen

Malin Jennerholm som har lång erfarenhet på ledande positioner inom livsmedelsbranschen blir ny vd på Svenska Retursystem efter årsskiftet.
Malin-Jennerholm-scaled

Mer återvunnen plast i stötdämpande produkter

Sealed Air implementerar mer återvunnen plast i sina förpackningslösningar. Tre nya uppblåsbara och stötdämpande filmer släpps för att skydda produkter vid förvaring och leveranser.
SealedAir_Fill-Air-RC

Anna Elgh väljer att lämna vd-posten

Svenska Retursystems styrelse har inlett processen med att rekrytera en ny vd. Anna Elgh väljer att träda av efter nio år på posten.
SvenskaRetursystemAnnaElgh

Senaste nytt

Kinesiska forskare har utvecklat ett nytt glasmaterial

Kina har en forskargrupp utvecklat ett nytt, hållbart glas som är av stort intresse för förpackningsindustrin.
innovation

Zoégas förpackningar anpassas för återvinning

Nestlé har anpassat hela Zoégas Professionals sortiment för återvinning.
z2

Orkla har överklagat förbudet mot Grummes förpackning

Orkla, som äger varumärket Grumme har nu överklagat Kemikalieinspektionens förbud mot deras nya förpackning.
Orklany

Lanserar digitalpress för flexibla förpackningar

Den ska vara 30 procent snabbare och ha 45 procent högre produktivitet än sin föregångare, nya digitalpressen HP Indigo 200K, som enligt tillverkaren ska ge förpackningsindustrin ett ytterligare incitament att gå över till digitaltryck.
C0125.00_04_18_05.Still006