Tecknar partneravtal

PUBLICERAD: 16 juni 2016
UPPDATERAD: 24 januari

Visutech Massivit

Visutech breddar sin verksamhet och utökar produktportföljen med 3D-skrivare genom ett partneravtal med MassiVit 3D. MassiVit-systemet är den största, snabbaste och mest avancerade lösningen för 3D-utskrifter i storformat. Systemet baseras på den egenutvecklade GDP-teknologin (Gel Dispensing Printing) – en lösning som kommer att vara startskottet för en explosion på marknaden i användning av stora 3D-objekt, genom en rad olika branscher över hela världen.

Genom Visutech erbjuder MassiVit 3D en helhetslösning (maskin, material, löpande service och support) och vänder sig främst till:

  • Storformatsföretag och tryckerier
  • POP-annonsörer och reklambyråer, marknadsförare, varumärkesdesigners, butiker, restauranger och köpcentra
  • Miljö- och tema-yrken
  • Utvecklare av tema-miljöer, arkitekter och designers, skulptörer, film- och teaterproducenter, scenografi, nöjesbranschen
  • Utställarservice
  • Monter och mässdesigner, temaformgivare, evenemangs- och eventproducenter
  • 3D-servicebyråer
  • Prototyputveckling, underhållningsindustrin, skyltdocktillverkning, 3D-scanningsleverantörer

 

Bildtext:
Erez Zimerman, MassiVit 3D och Johan Lidström, Visutech.

Läs vidare

Sealed Air ser strategiskt skifte i förpackningsutveckling

Livsmedelsbranschens dagligvaruhandlare i Europa har svängt om i synen på hur förpackningar kan bli miljövänligare. Det menar Stephanie Poole, senior affärsutvecklare på Sealed Air. Hon pekar ut fyra områden hon ser har anammats i branschen för att förbättra förpackningens prestanda och för att minska avfall och koldioxidutsläpp.
Steph-Poole-hires

DS Smith storsatsar i Värnamo

DS Smith fortsätter satsningen i Sverige. Under 2023 investerar man i en helt ny fabrik. Affärsområde Packaging Service har idag två fabriker - i Värnamo och Mariestad. Nu samlar man detta i en modern fabriksanläggning på 17 500 kvadratmeter på området Bredasten i Värnamo.
Ds-smith-2

Analys: Så blir pappersmarknaden 2023

Fjolåret präglades av stor turbulens på pappersmarknaden och flera tillverkare har aviserat att de ställer om till förpackningsproduktion. IGEPA:s försäljningschef Flemming Friche ger sin analys om situationen på pappersmarknaden. Vad händer med priserna år 2023?
LesseboPaper_01

Svenska vinnare i Worldstar

Den globala förpackningstävlingen Worldstar är avgjord och i 2023 års upplaga kammade tre svenska företag hem priser.
Worldstar-kollage

Senaste nytt

Är den här dryckesförpackningen en game-changer som skakar om de stora företagen?

Den 15 maj, samlades delar av förpackningspressen i Amsterdam för att ta del av lanseringen av en helt ny förpackningslösning som företaget bakom presskonferensen, Zotefoams, menar är en game changer. Ska de stora tillverkarna av vätskekartongförpackningar känna sig hotade?
rezorce

Framtidssäker och hållbar lösning för transport av staplade kartonger

PepsiCo tillverkar potatischips i Broek op Langedijk i Holland. För transport behövde företaget ett nytt system som på ett tillförlitligt sätt skulle förhindra att kartonger staplade på pallar gled Företaget valde Nordsons smältlimsteknik, vilket drastiskt har minskat limkostnaderna och antalet kundklagomål.
Nordson PepsioCo MiniBlue Modul spray applicationx

Förpackningsansvariga hos brittiska FMCG-företag vill bort från plast men det är inte lätt

En ny undersökning från förpackningsföretaget Aquapak av 100 brittiska förpackningschefer inom dagligvarubranschen visar att majoriteten (92 procent) planerar att helt sluta använda plast i sina konsumentförpackningar.
Pasta-packaging

Mondi utvecklar monomaterialförpackning i samarbete med Scan Sverige

Mondi har i samarbete med Scan Sverige skapat en polypropen (PP) baserad monomaterialförpackning, som är designad för återvinning.
MNDPR282ax